İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Cevheroğlu güven tazeledi

İYİ Parti Kızıltepe İlçe Kongresi Muhtarlar Ofisinde gerçekleşti. İlçe Başkanı mevcut başkan Fahrettin Cevheroğlu oldu.

Politika 13.09.2021 16:16:00 0
İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Cevheroğlu güven tazeledi

İYİ Parti Kızıltepe 1. Olağan ilçe kongresi gerçekleştirildi. Kongrede ilçe başkanlığına mevcut başkan Fahrettin Cevheroğlu seçildi.

 

Kızıltepe Muhtarlar konferans salonunda düzenlenen kongrede, daha önce İYİ Parti genel merkezi tarafından Kızıltepe ilçe başkanlığı görevine atanan Fahrettin Cevheroğlu, Tek liste ile gerçekleştirilen 1. Olağan kongreden yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.

 

İYİ Parti Mardin il başkanı Süleyman Akar, ile kongreye davet edilen siyasi partilerden DEVA Partisi, Saadet Partisi ve HÜDAPAR Partileri ile STK temsilcileri ve kongre üyelerinin hazır bulunduğu İYİ Parti Kızıltepe 1. Olağan ilçe kongresinde selamlama konuşması yapan ilçe başkanı Fahrettin Cevheroğlu, iktidarlarında DEDAŞ kurumu ile yapılan sözleşmenin iptal edileceğini belirterek, “İYİ Parti kadrolarının neredeyse tamamı gibi bizler de bu iradeye kuruluşundan bu yana gönül verdik. Bu durum hareketimizin samimi ve dürüst neferlerden oluştuğunun en net göstergesidir. İçimizdeki şevk ve heyecanın temel sebebi de bu samimiyet ve dürüstlüktür. Partimizin ülkemiz için vaat ettikleri ve gördüğü teveccüh de hepimizin malumudur.” Şeklinde konuşan Cevheroğlu iktidara geldiklerinde Mardin ve Türkiye’de yapmayı planladıkları hizmetlere de değinerek şunları söyledi. “ İYİ Parti yönetiminde evvela iktidar tarafından palazlanıp başımıza bela edilen ve halkımıza zulmeden DEDAŞ Kurumu ile yapılan sözleşme iptal edilecek ve vicdansız uygulamalarının hesabı sorulacaktır. Bununla direkt alakalı bir diğer konu olan, Mardin'imizin ve bölgemizin tarımı için can damarı olması öngörülen, onlarca yıldır umutla beklediğimiz GAP mevzusudur. İktidar, yanı başımıza kadar getirilen projenin yıllardır nihayete erdirilmemesinin sebebinin yandaşı ve ortağı olan DEDAŞ sebebiyle olduğunu milletin anlamadığını sanıyor. Huzurunuzda bununda ajandamızdaki birinci konulardan olduğunu ve inşallah çözüme kavuşturulacağını paylaşmak isterim. Yine çok gerekli olduğunu düşündüğümüz, vakit kaybetmeksizin yapılıp şehri rahatlatması gereken çevreyolu da Kızıltepe'mize sözümüzdür. Şehrimizin özelinde, bölgemizin ekonomik anlamda canlanması için gerekli yatırımların yapılmasının istekçisi ve takipçisi olacağız. Mardin'deki işsizlik sorunu ancak yapılacak yatırım ve teşviklerle çözülebilir, bunun farkındayız. Gerekli yatırımların, ısrarlı arayışında olacağız. Yoksul insanlarımızın sosyal yardımlardan adil bir şekilde faydalanmasını sağlayacağız. Siyasi görüşüne bakılmaksızın, hak edene hakkını teslim edeceğiz.

Bizim yönetim anlayışımızda vizyonumuzda ve misyonumuzda kırmızıçizgilerimiz var. Bu çizgilerimizden taviz vermeyeceğimi ve halkımızın yanında olacağımızı tekrar vurgulamak istiyorum. Yönetimde şeffaflık, adalet ve merhamet şiarıyla bu görev için hizmetkâr olacağımın altını çizmek istiyorum.”

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kutlama mesajı gönderdiği İYİ Parti Kızıltepe 1. Olağan ilçe kongresinde Mardin il başkanı Süleyman Akar’da bir konuşma yaparak Partilerinin hedeflerini salondakiler ile paylaşarak yeni yönetime başarılar diledi.

 

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen 1. Olağan kongrede delegeler yeni yönetimi belirlemek üzere sandık başına giderek oy kullandılar.

 

İYİ Parti Kızıltepe 1. Olağan ilçe kongresinde 2 yıllığına seçilen yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

 

İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU İLÇE BAŞKANI:

FAHRETTİN CEVHEROĞLU

 

YÖNETIM KURULU ASIL ÜYELER:

1 HİCRAN KURT

2 ABDULKERIM VURAL

3 AYDIN BOZAN

4 HADI KILINÇ

5 ÖZCAN ÇETİNKAYA

6 KEMAL AKSOY

7 SELAHATTİN ÇAKAR

8 ABDULLAI1 YAVUZ

9 REMZİ YILDIZ

10 SERDAR AYDEMİR

11 ENVER BOZAN

12 İBRAHİM DİDİN

13 LEYLA VURAL

14 ROZERİN B0Z

15 DILEK ÖZKEREM

16 NURİ BAHADUR

17 NESRULLAH KARABOĞA

18 ŞEYHMUS GÖKDEMİR

19 TAHİR KOÇHAN

20 YAVUZ CAYLAN

21 BİRKAN DEMİRCAN

22 ABDUKERİM BOZAN

23 HIDIR YILDIRIM

24 TEKİN ELÇİBOĞA

25 ŞEYHMUS KOÇHAN

26 ÖZLEM ÖRNEK

27 VEDAT GÖKDEMIR

28 HALİT AYDOĞAN

29 HAYRETTİN KARAASLAN

30 HÜSEYİN ABİŞ

31 MEHMET NUR ÖRNEK

32 ABDURRAHMAN KILINÇ

33 İBRAHİM HALİL SONGUR

 

YÖNETIM KURULU YEDEK ÜYELER:

1 İSMAİL YAVUZ

2 BERİVAN KAKIZ

3 ABDULLATİF DİLMEN

4 YILMAZ KURULDU

5 BAKİ İPEK

6 BİLAL KAKIZ

7 FATMA ÖRNEK

8 SADULLAH CEVHEROĞLU

9 DEVRİM 0RNEK

10 MARUF DEMİR

11 MEHMET SAİT BEYAZIT

12 HASAN YALÇIN

13 HÜSAMETTİN AYDIN

14 HÜSEYIN İPEK

15 ESRA NUR DİDİN

16 NEJMETTİN KURT

17 GÜLSÜM YAVUZ