Jandarma Teşkilatından Vali Demirtaş’a ziyaret

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yılı münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve beraberindeki teşkilat mensuplarını kabul etti.

Gündem 14.06.2022 12:04:00 0
Jandarma Teşkilatından Vali Demirtaş’a ziyaret

Valilik makamında gerçekleşen kabulde Vali Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek;
 ‘’183 yıldır aynı azim, kararlılık ve vatan sevgisiyle görevini icra eden Jandarma Teşkilatımız yurdumuzun bütünlüğünü, milletimizin bağımsızlığını korumak amacıyla ülkemizin en ücra köşelerinde dahi üstün bir hizmet göstermektedir. Jandarma Teşkilatımızın, yaptığı işlerle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gurur kaynağımız olacağına yürekten inanıyor, milli egemenlik ve bağımsızlığımızı korumak uğruna verdikleri mücadelede kahramanca görev yapan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183. yıl dönümünü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Teşkilat bünyesinde görevini gerçekleştirirken şehit olan tüm jandarma mensuplarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyor, gazilerimize minnet duyuyor, ülkemizin dört bir yanında gece gündüz demeden fedakârca görev yapan Jandarma Teşkilatımızın kıymetli mensuplarını ve değerli ailelerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum’’ diye konuştu.
İyi dileklerinden ve kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür eden İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, kuruluş yıldönümü münasebeti ile yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Ziyaret, Jandarma Teşkilatı adına heyet tarafından gerçekleşen çiçek takdimiyle son buldu.