Kabala Mahalle Konağı için ihale aşamasına geçildi

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Kabala Mahallesinde mahalle konağı projesini hayata geçireceklerini ifade ederken, ?Yakın zamanda ihalesini yapacağımız ve başlamayı planladığımız çalışma ile mahalle halkımızın bir isteğini daha yerine getirmiş

Gündem 21.11.2019 10:47:39 0
Kabala Mahalle Konağı için ihale aşamasına geçildi

SELMAN GÜNEŞ

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Kabala Mahallesinde mahalle konağı projesini hayata geçireceklerini ifade ederken, ?Yakın zamanda ihalesini yapacağımız ve başlamayı planladığımız çalışma ile mahalle halkımızın bir isteğini daha yerine getirmiş olacağız? dedi.

Artuklu Belediyesi ilçenin her noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda vatandaşların beklentileri ve sıkıntıları ise gideriliyor. Mahallelerin eksikliklerini bilen bir anlayışla çalışmalar devam ederken, bir müjdede de Kabala Mahallesi için geldi. Artuklu Belediyesi Kabala Mahallesinde mahalle konağı yapacak. Proje için ihale aşamasına geçilirken, yakın zamanda ilk kazma vurulacak.

Vatandaşlarımız istiyor biz yapıyoruz

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?İlimizde hizmet atağımız tüm mahallelerimizde olduğu gibi Kabala Mahallemizde de devam ediyor? dedi. Tutaşı bu düşüncelerle mahalle konağı projesini de Kabalalı vatandaşlara hediye edeceklerini söylerken, ?Belediyemiz ilçemizin her mahallesini yaptığı çalışmalar ile adeta şantiye alanına çevirmiştir. Hemşehrilerimizin beklediği ve istediği bir ilçeyi inşa etmek adına durmadan çalışıyoruz. Bu bağlamda vatandaşlarımızın sürekli arasında oluyor ve onları dinliyoruz. Kırsal mahallelerimizde de etkin bir şekilde bulunuyoruz. 6 aya önemli başarıları sığdırarak yolumuzda ilerledik. Kabala Mahallesi sakinlerinin de bizlerden beklentileri vardı. Özellikle kadınlarımıza önemli katkı verecek mahalle konağı hususunda istekleri vardı. Biz de bu konuda duyarsız kalmadık? ifadesini kullandı.

Kadınlarımız için

Yer tespiti yaptıklarını aktaran Başkan Tutaşı, ?Mahallemizde yer tespitinı yaparak hemen harekete geçtik. Projemizi ihale aşamasına getirdik. Yakın zamanda ilk adımı atarak mahalle konağı için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Konağımız kadınlarımızın meslek edinmelerini, ekonomik hayata katılmalarını ve boş zamanlarını iyi geçirmelerini sağlayacak. Bunun yanında okuma yazma gibi kurslar ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın değerli eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan´ın himayelerinde devam eden okuma yazma seferberliğine katkımız daha da çoğalacak? diyerek sözlerine son verdi.