Kahramanlar Motors’un açılışı yapıldı

Bünyesinde DİPA Yapı İnşaat ve Danışmanlık Otomotiv’inde faaliyet göstereceği Kahramanlar Motors Kızıltepe’de Havalimanı karşısında açılışı yapılarak faaliyetlerine başladı.

Ekonomi 5.08.2023 08:58:00 0
Kahramanlar Motors’un açılışı yapıldı

Kızıltepe’de Emlak, İnşaat, Mimarlık, Müteahhitlik, Danışmanlık ve Otomotiv sektöründe faaliyet yürütecek Kahramanlar Motors, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Daha önce beyaz eşya sektöründe faaliyet yürüten işadamı Mehmet Salih Kahraman tarafından Kızıltepe-Mardin Karayolu üzerinde Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Hava Limanı karşısında hizmete açılan işyerinin açılışına Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif öter, Kanaat Önderleri Mehmet Hadi Kahraman, Vedat Timurağaoğlu, Beşir Dündar, Saadet Partisi Mardin İl Başkanı Av. Vejdin Koçhan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışı gerçekleştirildi.

 

Kahramanlar Motors – Emlak İnşaat Otomotiv’in Sahibi Mehmet Salih Kahraman yaptığı açıklamada, açılışa gelen davetlilere teşekkür ederek şunları söyledi. “Daha beyaz eşya bayiliğinin yanı sıra bugünden itibaren Mardin’de aynı kompleks içerisinde aile şirketi olarak çocuklarımın yürüteceği Gayrimenkul, emlak, İnşaat, Müteahhitlik, mühendislik, danışmanlık ve Otomotiv alanında da güvenli bir adres olmak üzere çalışmalarımıza başladık.

Mardinli hemşerilerimize en güzel hizmeti vermeyi arzuluyoruz. Söz konusu sektörlerin hepsinde güvene dayalı ticaret alanı olduğu için bu değerler noktasında işimizi hakkıyla yapacak kısa süre içerisinde farkındalığımızı ortaya koyacağımıza inanıyorum” dedi.