Kamor Millet Bahçesi dolup taşıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesince, 65 bin metrekare alanda yapılan ve yeşilliğiyle şehre yeni bir görünüm katan Kamor Millet Bahçesi, havaların ısınmasıyla birlikte dolup taştı.

Yaşam 14.04.2019 10:50:45 0
Kamor Millet Bahçesi dolup taşıyor

HABER SELMAN GÜNEŞ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının Mardin´e kazandırdığı Kamor Millet Bahçesi adından söz ettirmeye devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ´Projem Türkiye Mülki ve Yerel Yönetimler Yarışmasında´ ödüle layık görülen Kamor Millet Bahçesi, yağmurlu havaların ardından Mardinlilere ev sahipliği yapmaya başladı.

 

Kompleks çalışanları vatandaşlara şeker ve kolanya ikramında bulundu. Aileler, sabahın erken saatinde gelerek kahvaltısını yeşillikler arasında afiyetle yedi. Kamor Millet Bahçesi yönetimi tarafından vatandaşlara yöresel sanatçılarla kır düğünü alanında canlı müzik konseri verildi. Kadınlar bin kişilik düğün alanında halaylar çekti. Çocuklar oyun alanlarında eğlenirken babaları da mangal yaktı. Alanda alanda açılan jet markette vatandaşlara sıcak ve suğuk içecek hizmeti verildi. Ayrıca 6 bin 500 metrekara alan üzerine kurulan spor kompleksi de spor severlere kapılarını açtı. Futbol sahasında yapılan liseler arası futbol turnuvası ile renkli görüntüler oluştu.