Kanaat önderi  Şeyhmus Gönenç ten Basın İlan Kurumunu ziyaret

İş insanı ve Mardin’in kanaat önderinden Şehmus Gönenç, yakın zamanda tekrar Mardin’e faaliyetlerine başlayan Mardin Basın İlan Kurumunu (BİK) ziyaret etti.

Gündem 1.04.2021 17:05:00 0
Kanaat önderi  Şeyhmus Gönenç ten Basın İlan Kurumunu ziyaret

İş insanı ve kanaat önderi  Şehmus Gönenç yakın zamanda tekrardan Mardin’de faaliyetlerine başlayan BİK Mardin İl Temsilcisi Adnan Günbegi’yi Artuklu Kaymakamlığındaki  ofisinde ziyaret etti. 

Kanaat önderi Gönenç’in  yaptığı ziyareti değerlendiren Günbegi, “Ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Sayın Şehmus Günenç Beyefendi ile Mardin üzerine biraz konuştuk. Yakın zaman önce Mardin’de  tekrardan kurumumuzu açmamız münasebetiyle bizleri ziyaret ederek bizi sevindirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sıcak karşılamadan dolayı Mardin BİK Şube Müdürümüz Sayın Adnan Günbegi’ye teşekkürlerimi iletiyorum. Benim de gazetecilik geçmişim var bu camiaya çok yabancı değilim. BİK şubesinin tekrardan Mardin’de hizmet vermeye başlaması çok isabetli olmuş” diye konuştu.

Günbegi, ziyaretten dolayı Gönenç’e teşekkür etti ve kendisine ziyaret anısına Basın İlan Kurumu yayınlarından çıkan Türk Basınından Cemil Meriç prestij eserini takdim etti.