Kapısına “Acıkmış veya susamışsan çal kapıyı” yazan genç bu sefer Youtuber’i misafir etti

Kızıltepeli Emin Gökçen, evinin kapısına “Acıkmış veya susamışsan çal kapıyı” yazmıştı. O günden sonra tanımadığı yüzlerce insanla sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşayan Gökçen şimdi de bir Youtuber’i misafir etti.

Yaşam 24.02.2021 11:21:00 0
Kapısına “Acıkmış veya susamışsan çal kapıyı” yazan genç bu sefer Youtuber’i misafir etti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Emin Gökçen, evinin kapısına “Acıkmış veya susamışsan çal kapıyı” yazmıştı. O günden sonra tanımadığı yüzlerce insanla sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşayan Gökçen şimdi de bir Youtuber’i misafir etti.

Yeşilliği ve şelaleleriyle “Xurs Vadisi” olarak bilinen 300 haneli Yüceli (Xurs) Mahallesi’nde ikamet eden 21 yaşındaki Emin Gökçen, evinin önünde duran bir ailenin susamasına rağmen su istemekten çekindiklerini fark etti. Bunun üzerine evindeki suyu ikram eden Gökçen, evinin kapısına “Acıkmış veya susamışsan çal kapıyı” yazdı.

Mardin’in misafirperverliğiyle ön planda olduğunu vurgulayan Gökçen, yörede herkesin misafirperver olduğunu söyledi. O günden beri birçok kişiyi misafir eden Gökçen, tanımadığı yüzlerce insanla sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Gökçen şimdi de bir Youtuber’i misafir etti. Evinini balkonunda Youtuber’a kahvaltı ikram eden Gökçen bir kez daha gönülleri fethetti.