Kayabaşı Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, İlçemizde yeni kurulan Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ne ziyarette bulundu.

Gündem 9.06.2022 09:53:00 0
Kayabaşı Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti

Sayın Kayabaşı, Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ziyaretinde Başkan Rıdvan Zan, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen ile Dernek Yöneticileri tarafından karşılandı.

Derneğin hayırlı olması temennilerinde bulunan Sayın Kayabaşı, sivil toplumun demokrasimizde önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Çalışmalar ve hizmetler konusunda açıklamalarda bulunarak Belediye hizmetlerinde şeffaflığa büyük önem verdiklerini ifade eden Sayın Kayabaşı, Nusaybin’de isteyen her vatandaşın yapılan hizmetlerin hesabını sorabilmesi gerektiğini ifade etti.

Tüm yatırımların ve ihalelerin şeffaflıkla yapıldığını ifade eden Sayın Kayabaşı: “Yol yapılır, asfalt yapılır, ama bu işler yapılırken hiç kimsede soru işareti kalmamalı. Biz belediye olarak şeffafız, her konuda açığız, vatandaşlarımız her konuda hesap sorabilmeli. Bizim burada görevimiz hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet vermektir. Bizim kaynaklarımız beytülmaldır. Biz böyle bakıyoruz. Burada harcanan her kuruşta 85 milyon vatandaşımızın hakkı vardır. Vatandaşlarımız bize hesap sorduğunda mutlu oluyoruz, işin takipçisi olduğunu görüyoruz. Belediye kaynakları terör örgütleri yerine vatandaşların yararına kullanıldığında şehrimizin nasıl kalkınacağını en iyi şekilde görüyoruz” dedi.

Nusaybin’i tarihi ve kültürel mekânlarının tanıtımı için aylardır yaptıkları tanıtımların meyvesini almaya başladıklarını kaydeden Sayın Kayabaşı, Nisibis Belgeseli sonrası Mor Yakup Kilisesi başta olmak üzere geçmiş yıllara nazaran ilçemize gelen turist sayısının beş altı kat arttığını söyledi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nın ziyaretinden dolayı mutluluğunu dile getiren Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Rıdvan Zan, Sayın Kayabaşı’nın öncülüğünde Kaymakamlık ve Belediyenin yapmış olduğu çok önemli çalışmalarla Nusaybin’in her geçen gün geliştiğini ve kendilerinin de her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan Zan, ziyaretlerinden dolayı Sayın Kayabaşı ile NTSO Başkanı Özmen’e teşekkür etti.