Kayabaşı kırsal mahallede vatandaşlarla buluştu

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile eşi Nigar Karakuş Kayabaşı Hanımefendi, kırsal Akarsu Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Gündem 24.05.2022 10:43:00 0
Kayabaşı kırsal mahallede vatandaşlarla buluştu

Akarsu Mahallesi ziyaretinde Sayın Kayabaşı, Muhtar Abdülkadir Elmas ve vatandaşlarımız tarafından karşılandı. Daha sonra mahalleyi yaya olarak gezen Kayabaşı ve Hanımefendi, mahalle hakkında muhtar Elmas’tan bilgi aldı.

Vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Sayın Kayabaşı, Kaymakamlık ve Belediye olarak Akarsu Mahallesi’nin taleplerine anında cevap vermeye çalıştıklarını söyledi. Vatandaşlarımıza hem kapılarının hem gönüllerinin sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Sayın Kayabaşı; derdi, talebi, isteği olan her vatandaşımızın hiçbir randevuya gerek duymadan direkt olarak Kaymakamlık ve Belediyeye gelmesini istedi.

Kendilerinin de düzenli olarak kırsal mahalleleri ziyaret ederek talep ve önerileri yerinde tespit ettiklerini bildiren Sayın Kayabaşı, günün 24 saati olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olduklarını söyledi.

Sayın Kayabaşı daha sonra çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Sayın Kayabaşı, onlarla bir süre top oynadı