Kayan’dan aşı paylaşımı

Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi ve Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fethullah Kayan, vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Sağlık 29.07.2021 12:13:00 0
Kayan’dan aşı paylaşımı

Kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Kayan, “Muhterem büyüklerim, değerli kardeşlerim; Biz birlikte güçlüyüz, ancak bir millet , yek vücut hareket edersek muvaffak oluruz. 
Her türlü muarız/zalim duruma karşı, sağlık, şeref ve haysiyetimizi muhafaza etmeliyiz.  Bu yüzyılın en büyük muarızı/ zalimi belki de Covid-19 pandemisi oldu. 
Binlerce büyüğümüzü, kardeşimizi kaybettik. Bu pandemi nedeniyle onbinlerce insan işine gidemez oldu, evine ekmek götürmekte zorlandı. Ailevi ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntılar çekti. Bu virüs tüm dünyayı esir almış durumda, ancak maske mesafe hijyen ve aşılamayı yapan toplumlar şu an mücadeleyi kazanmış durumda . 
Pandemi ile ilgili paylaşım ve çağrılarımızı , zincir halkaları gibi birbirimizle paylaşmalıyız.  Ben de kayıtlı olmayıp, sizde arkadaş olan kişilerle paylaştığınız zaman on binlerce kardeşimize ulaşabiliriz. Lütfen maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim, aşı olalım, aşı olmaya davet edelim. Sağlıklı toplum, sağlıklı bireyler olmak için el ele mücadele edelim.” dedi.
 


Anahtar Kelimeler: Kayan’ paylaşımı