Kaymakam Çam: 40 günde 50 bin metrekare alanı bitireceğiz

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, Kızıltepe´deki çalışmalara ilişkin ?Hedefimiz 2019 Aralık itibarı ile yaklaşık 50 bin metrekare alanda yeniden yapma ve bakım onarım çalışması gerçekleştireceğiz. Yani hedef 50 bin metrekare alan

Politika 22.11.2019 16:53:00 0
Kaymakam Çam: 40 günde 50 bin metrekare alanı bitireceğiz

SELMAN GÜNEŞ

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam,  Kızıltepe´deki çalışmalara ilişkin ?Hedefimiz 2019 Aralık itibarı ile yaklaşık 50 bin metrekare alanda yeniden yapma ve bakım onarım çalışması gerçekleştireceğiz. Yani hedef 50 bin metrekare alanı 40 günde bitirmek? dedi.

 

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ilçedeki çalışmalara ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kaymakam Çam,  göreve geldiği ilk gün laf değil hizmet yapacakları sözlerini hatırlattı. Çam, ?Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Kızıltepe Belediyesi  olarak ilçemizde Sobacılar Çarşındaki caddemizde park çalışması başlattık. Bu caddede hem MARSU hem doğal gaz ve DEDAŞ çalışmalarını bitirdiler, örnek bir cadde yaparak vatandaşımızın hizmetine sunacağız.  İlk görevlendirildiğimiz gün vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak adınlar atacağımızı, laf değil icraat ve hizmet üreteceğimizi söylemiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık? açıklamasını yaptı.

/resimler/2019-11/22/1709228182312.jpg

?Hizmet üreten bir belediye haline getireceğiz?

Baharın gelişiyle birlikte Kızıltepe´de hizmet seferberliği başlatacaklarını vurgulayan Çam, ?Tabi önümüz kış mevsimi vatandaşımızın kışı rahat geçirebilecek pansuman tedbirlerle hizmetlerimiz devam etmektedir. Bahar ile birlikte çok ciddi bir seferberlik ilan ederek 45 ilden daha büyük ilçe olan Kızıltepe´mizi daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Yaşam seviyesi daha yüksek bir ilçe haline getireceğiz. Bu tarz hizmetler yapabilmek için hem maddi hem de zaman anlamında ihtiyaç doğuyor. Vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz. Devletimizin bütün imkanlarını, bakanlıklarımızın imkanlarını seferber ederek vatandaşlarımıza paramız yok, bütçemiz yok demeyeceğiz, hizmet üreteceğiz. İnşallah iki yılın sonunda Kızıltepe Belediyesinin sorumluluk alanları içerisindeki bütün sokaklarının sorunlarını bitireceğiz.  Artık yeşil alanlarla çalışan, hizmet üreten bir belediye haline getireceğiz? şeklinde konuştu.

/resimler/2019-11/22/1709500370389.jpg

?Birisi yapıyor birisi bozuyor serzenişi duymamak istiyoruz?

Kaymakam Çam sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk göreve geldiğimiz gün kurumlar olarak koordineli çalışacağımızı belirtmiştik.  Artık vatandaşımızın serzenişi olan birisi yapıyor birisi bozuyor serzenişini duymamak istiyoruz.  Sobacılar Caddesi bitince ardından Kilise Caddesine geçeceğiz. Çünkü nüfus yoğunluğu olarak çok önemli bir caddedir.  Kilise Caddesi için sıfırdan parke yapmayı planlıyoruz. Hedefimiz 2019 Aralık itibarı ile yaklaşık 50 bin metrekare alanda yeniden yapma ve bakım onarım çalışması gerçekleştireceğiz. Yani hedef 50 bin metrekare alanı 40 günde bitirmek.?