Kaymakam Çam: En önemli yol gönüle yapılan yoldur

Geçtiğimiz günlerde 2019 Mülki İdari Amirler Kararnamesiyle Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Hüseyin Çam, görevine başladı.

5.09.2019 16:53:45 0
Kaymakam Çam: En önemli yol gönüle yapılan yoldur

 SELMAN GÜNEŞ

Tunceli´nin Hozat ilçesinden Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Hüseyin Çam, görevine başladı. Kaymakam Çam´ı hükümet konağı girişinde İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, jandarma komutanı ve kurum müdürleri karşıladı. Makam odasına ilçe protokolü ile birlikte giren geçen Çam, kurum müdürlerinden ilçe hakkında bilgiler aldı.

Kızıltepe´nin Türkiye´nin birçok ilinden daha büyük olduğuna vurgulayan Çam, " Bu hem dezavantaj hem de doğurduğu fırsatlar bağlamında çok büyük avantaj sağlayacak. Bütün kurumlarımızda bu fırsatı yakalayacağız. Vatandaşımıza dokunacağız. Önceceden millet devlet için vardı şimdi devlet millet için var. Büyüklerimizden aldığımız yetki ile ve sorumluluğumuzu bilerek vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunacağız. Acısında da halıkızın yanında olacağız, sevincinde de vatandaşımızn yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Kaymakam Çam sözlerini şöyle sürdürdü: "Yollar ve köprüler yapabiliriz ancak gönüllere yol yapılmazsa yaptıklarımızn hiçbir nalamı olmaz. En önemli yol gönüle yapılan yoldur. Vatandaşa dokuna bilmek gönüle girebilmektir, öksüzün başını okşayabilmektir. Bizler şahsımızdan hariç devletin temsilcileri olarak devletin şevkatini ve ve gücünü göstermekten geri durmamalıyız. Hizmet adına buradayız. Hep birlikte en güzelini yapacağız. Gelmeden önce sayın bakanımızla da görüştüm (İçişleri Bakanı Süleyman Soylu) talimatları ´en güzel hizmeti yapın, vatandaşımıza dokunun.´ Kaymakam Mehmet Yüzer´den aldığımız bayrağı o güzellikler ve hassasiyetle çok daha yükseğe bırakacağız. Kapımız her zaman açık olacak."

Basın mensuplarına da çok önem verdiğini anlatan Çam, kapısının daima gazecilere açık olacağını aktardı. Çam, " Ben sosyal medyaya önem veriyorum. Kurumsal anlamda da belli bir noktadaydık. İnşallah daha da ileriye götüreceğiz. Vatandaşlarımızın haber alma özgürlüğünü, hürriyetini en iyi şekilde kullanmalarına olanak sağlıyacağız" açıklamasını yaptı./resimler/2019-9/5/1657260448948.jpg/resimler/2019-9/5/1658084199894.jpg