Kaymakam Çam havanlı saldırıda yaralanan Korkut´u ziyaret etti

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, Taşlıca mahallesinde PKK/YPG´li teröristlerin havanlı saldırısı sonucu yaralanan Mehmet Korkut´u evinde ziyaret etti.

Yaşam 19.11.2019 08:23:13 0
Kaymakam Çam havanlı saldırıda yaralanan Korkut´u ziyaret etti

SELMAN GÜNEŞ

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, Taşlıca mahallesinde  PKK/YPG´li teröristlerin havanlı saldırısı sonucu  yaralanan Mehmet Korkut´u evinde ziyaret etti.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan terör saldırısının yaşanıldığı ve 2 kişinin şehit olduğu,12 kişinin yaralandığı Kızıltepe ilçesine bağlı Taşlıca Köyüne gitti.

Kaymakam Hüseyin Çam´ın il adresi Taşlıca Ortaokulu ve Orta okulu oldu. Burada telafi eğitimine başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilere başarılar diledi.

Çam´ın köydeki ikinci adresi terör örgütünün havanlı ve roketli  saldırısında yaralanan ve evde tedavisi devam eden  Mehmet Korkut´u ziyaret etti. Korkut´a geçmiş olsun diyen Çam, sosyal devlet anlayışıyla daima vatandaşın yanında olacaklarını söyledi. Çam, bir daha böyle bir olayın yaşanılmaması için devlet olarak tedbirlerini aldıklarını ifade etti.

Çam ziyaretin ardından köyden ayrıldı.