Kaymakam Çam´dan 23 Nisan kutlama mesajı

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam´dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı.

23.04.2020 09:09:37 0
Kaymakam Çam´dan 23 Nisan kutlama mesajı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

?Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açılışının 100. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım. 23 Nisan milletimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Aziz milletimizin İstiklâl mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, dünya uluslarına örnek olmuştur. Ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan günü Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından ülkemizin geleceği çocuklara armağan edilmiştir.

 

Bu yıl coronavirüs nedeniyle evlerimizde kutlayacağız. Coronavirüs ile mücadelede çağrılara uyarak evde kalan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim.Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, milletimizin ve bugünü anlamlı kılan Türk ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı içtenlikle tekrar kutluyorum."

 


Anahtar Kelimeler: Kaymakam Nisan kutlama mesajı