Kaymakam Çam, “Bölgemizi efeler liginde temsil etmek istiyoruz”

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam basınla bir araya gelerek Yeni Kızıltepe Erkekler Voleybol  takımı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Spor 27.02.2021 10:15:00 0
Kaymakam Çam, “Bölgemizi efeler liginde temsil etmek istiyoruz”

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çam Kızıltepe Belediyesi Meclıs toplantı salonunda yaptığı açıklamada “Yeni Kızıltepe Erkekler Voleybol takımı ilimizi ve ilçemizi Voleybol 1. Liginde B gurubunda temsil eden takımımızdır. İnşallah hedefimiz noktasında bölgemizi efeler liginde temsil etmek istiyoruz. “dedi.

“Özellikle ilimizi ilçemizi ve bölgemizi temsil ettiği için ilimize yakışır bir şekilde başarılar elde edebilecek takım idealiyle liglere başladıklarını ifade eden Çam şunları söyledi:

“Şu anda Play Off’a yani efeler ligine çıma mücadelesi veren en önemli takımlardan bir tanesidir. En önemli takımlardan bir tanesiyiz yaklaşık bir buçuk ay sonra  Play Off’a çıkacak takımlar netleşecek. A ve B gurubu takılarından 4 takım Play Off’a çıkacak akabinde Ankara veya başka bir noktada mücadele edecekler. 2 tane takım efeler ligine çıkmaya hak kazanacak.  İnşallah hedefimiz noktasında  bölgemizi efeler liginde temsil etmek istiyoruz. İnşallah hedefe bir sıkıntı olmadan ulaşacağız. Bu takımımızı tanıtmak istedik.”