Kaymakam Çam Halkı aşıya olmaya davet etti

Kızıltepe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, eski Pandemi günlerine dönmemek için halkı aşı olmaya davet etti.

Sağlık 17.07.2021 11:04:00 0
Kaymakam Çam Halkı aşıya olmaya davet etti

İlçede dün akşam düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde günün anlam ve önemiyle ilgili yaptığı konuşmada vatandaşlara aşı olmaları çağrısında bulunarak alanda 3. Doz aşısını yaptıran Kaymakam Çam konuşmasında Coronavirüs aşısına da değinerek Pandemi salgının önüne geçebilmek için aşı olmanın çok önemli olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

 

“Üzülerek söylüyorum ki İlçemiz ve ilimiz aşılama faaliyetlerinde istenilen sevide değil. Sizlerden istirhamım o eski pandemi günlerine dönmemek, kapanmamak adına hep beraber aşılanma seferberliğine dahil olalım. Kızıltepe de 22 yerin üzerinde günlük aşılama yapılan yerler var. Aşılama faaliyetlerini sağlık çalışanlarımız canla başla yapıyorlar. Sizlerden özellikle istirhamım lütfen aşı olalım. Şu anda alanımızda da aşılama faaliyetlerimiz devam ediyor. Biraz sonra bende 3. doz aşımı burada olacağım. Tekrardan hepinizi aşı olmaya davet ediyorum. Aynı zamanda kızılayın kan alma faaliyetleri de var. Kızılay’ın faaliyetlerine canı gönülden destek vermenizi istiyorum. Biraz sonra bende 3. Doz aşımı burada olacağım” dedi.

 

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, konuşmasının ardından alanda bulunan aşı ekibini ziyaret ederek 3. Doz aşısını yaptırdı. Çam’a ilçe sağlık müdürü Abdullah Gökçe’de eşlik ederken, etkinlik boyunca yaklaşık yüz kişinin aşı olduğu belirlendi.

Alanda ayrıca Kızılay ekipleri kan bağışında bulunan vatandaşlardan kan aldı.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam Halkı aşıya olmaya davet