Kaymakam Çam: Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hizmetlerimize devam ediyoruz

Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediyesi alt yapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda engellilere uygun kaldırımlar ve sıcak asfaltlı yollar yapıyor.

Gündem 11.11.2020 09:22:00 0
Kaymakam Çam: Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hizmetlerimize devam ediyoruz

Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediyesi alt yapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda engellilere uygun kaldırımlar ve sıcak asfaltlı yollar yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkan   Vekili Hüseyin Çam, 120 kilo metrelik üst yapı çalışması yapacaklarını söyledi.

Kızıltepe Belediyesi, alt yapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda vatandaşların daha rahat hareket edebilmesi için ve engellilere uygun kaldırımlar yapıyor.

Belediye ekipleri bir yandan da sokakları sıcak asfaltla yeniliyor. Modern cadde ve sokaklara kavuşan vatandaşlar çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Hüseyin Çam’a teşekkür etti.

Çam, vatandaşın hizmetin de olacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hizmetlerimize devam ediyoruz. Özellikle alt yapısı yapılmış olan cadde ve sokaklarımızın üst yapısı ile ilgili çalışmalarımızı yaz başı itibari ile başlamıştık. İnşallah 2020 sonu itibarıyla toplamda 120 kilo metreyi bulan üst yapı çalışmalarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız.”

Kızıltepe Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde bir ilki yaptıklarını ifade eden Çam, “Özellikle 25 kilometrenin üzerinde Kızıltepe Belediyesi sorumluluk sahası alanındaki sahalarda sıcak asfalt döküyoruz. Bu Kızıltepe’nin sorumluluk sahasında ilk defa dökülüyor. Bu çalışmamız 25 kilo metrenin üzerinde yer alacak. Onunla beraber yaklaşık 30 kilo metrenin üzerinde parke çalışması yapıyoruz. Özellikle alt yapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yollarda parke onarım çalışması yapıyoruz. Yağmur suyu ile ilgili çalışma yapıyoruz derken toplamda 120 kilo metrenin üzerinde bu çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu gün itibariyle de PTT Caddesinde alt yapı çalışmalarını bitirdik. Kaldırım çalışmaları devam ediyor. Bununla birlikte bugün sıcak asfaltı da dökmeye başladık. 2 gün içerisinde hem PTT hem de Kazım Karabekir Caddesinde sıcak asfaltı bitirip vatandaşın hizmetine sunacağız.” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da yenilenen caddeler için Kaymakam Çam’a teşekkür etti.