Kaymakam Çam'dan 15 Temmuz mesajı

Kaymakam  ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın 15 Temmuz  Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü mesajı

Gündem 15.07.2022 15:03:00 0
Kaymakam Çam

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz 2016 günü Milletimizin destan yazdığı gündür. Bugün, can pahasına vatanına ve bayrağına sahip çıkmanın destansı adıdır. Asker elbisesi giymiş teröristler; uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla, devlete ve millete haince saldırmışlardır. Bu haince saldırıyı unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Bu uğurda 251 vatandaşımız şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Ancak unutulmamalı ki, o gece şehit olmaya hazır milyonlar sokaklarda beklemiştir. Bu millet geçmişte nasıl ülkesine sahip çıktıysa, 15 Temmuz’da da gereğini yapmış, tankların ve uçakların önünde hedef olmaktan geri durmamıştır. Milletimiz geçmişte olduğu gibi bugün de ülkesine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor ve ailelerine baş sağlığı diliyorum. Sizi size, sizi Allaha emanet ediyorum.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam ' Temmuz mesajı