Kaymakam Çam'dan denetimler

Kızıltepe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Şahkulubey Kümbetinin yanı başındaki parkta başlatılan yenilenme çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem 19.02.2022 10:52:00 0
Kaymakam Çam

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Şahkulubey Kümbeti ve yanındaki parkın yenilenme çalışmalarını yerinde inceledi, Cami açılışına katıldı.

 

Kızıltepe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Başkan Yardımcısı Mehmet Kalkan, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve kurum amirleri ile birlikte Şahkulubey Kümbetinin yanı başındaki parkta başlatılan yenilenme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında Park ve Bahçeler müdürü Halil Yomak’tan bilgi aldı.

 

Kaymakam Çam, daha öncesinde Kızıltepe ilçesinde yapımı tamamlanan ve Cuma namazıyla ibadete açılan Hacı Ali Aksoy Camiinde Cuma namazı kılarak açılışa katıldı.

Açılışa AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı ile beraber katılan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, açılışını gerçekleştirdikten sonra bir süre vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve sıkıntılarını dinledi.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam ' denetimler