Kaymakam Cıdıroğlu, ilköğretim haftası programına katıldı

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk günü ve “İlköğretim Haftası” olması sebebiyle İpekyolu İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programına katılım sağladı.

Eğitim 13.09.2022 08:58:00 0
Kaymakam Cıdıroğlu, ilköğretim haftası programına katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başlayan program, İpekyolu İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiirlerini okuması ve oyun gösterileri ile devam etti. Ardından Kaymakam/Belediye Başkan V. Fatih CIDIROĞLU sınıfları tek tek gezerek  “evlatlarımız, ilk ders zilinin çalması ile birlikte yeniden okuluyla arkadaşlarıyla öğretmenleriyle buluşuyor. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve eğitim camiasının tüm paydaşları, yeni eğitim-öğretim dönemine başlamanın heyecanını ve sevincini yaşıyor. Ben de sizlerin bu heyecanını tüm kalbimle paylaşıyor; bu sevincin bütün eğitim-öğretim yılı boyunca sürmesini diliyorum” diyerek gezdiği sınıflarda öğrencilere kalem hediye etti.

Programın sonunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Belediye Başkan V.Fatih Cıdıroğlu, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimize 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Cıdıroğlu'ndan  2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Mesajı
              
"Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Saygıdeğer Velilerimiz;  3 aylık bir tatilin ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasının mutluluğu içerisindeyiz.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim öğretim sürecinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak velilerimizin, yöneticilerimizin, milli eğitim camiamızın ve bizlerin görevidir. Bu bilinçle çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi ortamlarda ve şartlarda eğitim almalarını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi yatırımı yapan milli eğitim camiamız için imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız. Ümit ediyorum ki bu yıl çok daha verimli olacaktır. Bu duygularla 2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler; sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirilmesini temenni ederim.