Kaymakam Ermiş Engelliler Derneğini ziyaret etti

Yaşam 4.12.2014 08:18:37 0
Kaymakam Ermiş Engelliler Derneğini ziyaret etti

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kızıltepe Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Ermiş Dernek Başkanı Türkan Yılmaz’a çiçek vererek günlerini kutladı.

Kızıltepe Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde bir açıklama yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş “ Bu gün 3 aralık Dünya engelliler günüdür. Her insan potansiyel bir engelli adayıdır. Bunun bilincinde olmak lazım ve engellileri sadece bu günde hatırlamamak lazım. Bizler sürekli engellilerin yanında olmaya çalışıyoruz. İlçemizde tekerlekli sandalye basketbol engelli takımı var, destek olmaya çalışıyoruz. Diğer sıkıntılarla alakalı bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu günde kendilerini ziyaret ettik günlerini kutladık. Ayrıca Kızıltepe Belediyesi Engellilerle beraber burada bir ağaç dikimi yeşillendirme projesi vardı. Engelli çocuklarımız, kardeşlerimiz de vardı. Yağmur nedeniyle ağaç dikme programını erteledik. Ben bütün engellilerimizin engelliler gününü kutluyorum. Tedbirli olmak lazım her şeyden önce engelli olmamak için bunun bilincinde olmak ve engellilerin engelsiz bir yaşama sahip olması için başta idareciler olarak. Bütün imkanları seferber edip onların engellerini ortadan kaldırma noktasında onlara gerekli yardımı yapmamız lazım.” Dedi.

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş`in Kızıltepe Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretine Kızıltepe ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Sabahattin Genç ile Halk eğitim merkezi müdürü Mehmet Hadi Gökdemir`de eşlik etti.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe Belediye Eşbaşkanı Leyla Salman ile birlikte katılacağı ve Belediye, Engelliler Derneği ile Rehberlik Araştırma Merkezinin beraber organize ettiği Kızıltepe Devlet Hastanesi yanındaki yeşil alana engellilerle birlikte fidan dikme proğramı ise çocukların yağmur altında ıslanmaması için yağış nedeniyle ertelendi.


Anahtar Kelimeler: