Kaymakam Ermiş, Mardin tanıtım günlerine katkı sunanlara plaket verdi

Gündem 11.02.2015 07:53:50 0
Kaymakam Ermiş, Mardin tanıtım günlerine katkı sunanlara plaket verdi

İstanbul Feshane’de düzenlenen ve 4 gün süren Mardin tanıtım günlerine katkı sunan ve destekleyen sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve organize sanayi bölgesi iş adamlarına plaket verildi.

Kızıltepe Kaymakamlık makamında düzenlenen törende katkı Kızıltepenin fuara katılmasına destek verenlere teşekkür plaketleri Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından verildi.

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş plaket töreninde yaptığı açıklamada desteklerinden dolayı kendilereine teşekkür ederek şunları söyledi.

“ 5 – 8 Şubat tarihleri arasında İstanbul Feshane’de Mardin tanıtım günleri düzenlendi. 4 günlük bir programdı önce kahvaltıda basın tanışma programı yapıldı ve istiklal caddesinde yürüyüş programı gerçekleştirdik. Katılım çok güzel oldu. Mardin’in tanıtımı açısından güzel geçtiğini düşünüyorum çünkü ziyaretçi rekorları ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırırdığını öğrendik. Bizde Kızıltepe olarak en iyi stant ödülünü aldık bu bizi memnun etti. Oda başkanlarımızı ve organize sanayi bölgemizi çok ciddi katkıları oldu kendilerini buraya davet ederek plaket verdik teşekkür ettik. İnşallah bu Kızıltepe’yi daha güzel tanıtma noktasında  sivil toplum kuruluşlarımızla çalışmalarımız devam edecek.” Dedi.

Kızıltepe Kaymakamlığı çatısı altında Feshanede açılan Mardin tanıtım günlerine destek veren ve Kaymakam Ermiş tarafından ödüllendirilen davetlilerde Kızıltepenin tanıtımı sosyal projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek her güzelliğin içinde yer alan ve Kızıltepeyi en iyi şekilde temsil eden Kaymakam Ermiş’e teşekkür ettiklerini söylediler. 


Anahtar Kelimeler: