Kaymakam Ermiş muhtarlarla toplantı yaptı

Kızıltepe Kaymakamı Ermiş, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Gündem 26.04.2014 09:13:22 0
Kaymakam Ermiş muhtarlarla toplantı yaptı

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçe genelinde mahalle muhtarlığı görevine seçilen muhtarlar ile bir araya geldi.

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Halk Eğitim Merkezi  toplantı salonunda muhtarlarla yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda muhtarların yanı sıra ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu. Toplantıda Tarım, eğitim, sağlık ve nüfus konusunda ilçe müdürleri mahalle muhtarlarını bilgilendirdi. Kurum müdürleri ayrıca muhtarların sorularını da cevaplandırdı. 

Muhtarlarla ilçedeki eğitim, sağlık ve tarım başta olmak üzere bir çok konuyu ele alan Kaymakam Ermiş, Muhtarlardan kız çocuklarının okula gitmesinde yardımcı olmaları gerektiğine dikkat çeken Ermiş:

“Bölgemizde kız çocuklarının okumaları konusunda mutlaka ve mutlaka üzerimize düşeni yapacağız. Aile olarak onların terbiyeli ahlaklı bir şekilde büyüteceğiz. Bu konuda muhtarlarımız, vatandaşlarımız üzerine düşeni yapmalıdır. Muhtarlar devletin temsilcileridir. Vatandaş size geldiği zaman devlet adına işlem yapıyorsunuz onun için dikkatli olmalısınız vatandaşın işlerini takip etmelisiniz. Vatandaş geçmişte devlet görevlilerinden çok memnun olmamış biz onların memnuniyeti için kanunlar çerçevesinde görevlerimizi yapacağız. Sizler bizler yöre insanına birinci sınıf hizmeti götüreceğiz. Bu gün git yarın gel gibi ilkel metodu değil vatandaşlarımızın her işini göreceğiz." dedi.