Kaymakam Kayabaşı: “Bir buçuk yıl içerisinde merkezi ve kırsal mahallelerimizde yapılmayan yolumuz kalmayacak”

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde tüm yolların yapılması için planlama yaptıklarını ve çalışmaların başlama aşamasına geldiğini söyledi.

Gündem 13.02.2022 07:18:00 0
Kaymakam Kayabaşı: “Bir buçuk yıl içerisinde merkezi ve kırsal mahallelerimizde yapılmayan yolumuz kalmayacak”

Beraberindeki AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel ile birlikte İlçe merkezinde Lozan Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledi.

Esnaf ziyareti sırasında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kayabaşı, Kaymakamlık ve Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Nusaybin Devlet Hastanesi’nden Mardin Yoluna bağlanan Eczaneler bölümdeki yolun asfalt yapılması için hazırlıkların tamamlandığını ve havaların düzelmesini beklediklerini aktaran Sayın Kayabaşı, en yakın zamanda bu bölgenin asfaltlanarak vatandaşlarımızın kullanımına açılacağını söyledi.

Belirli aralıklarla ilçedeki STK Temsilcileri ve Muhtarlarla toplantılar yaparak ve kendisinin de hemen her gün vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinlediğini belirten Kayabaşı, “2021 yılında asfalt ve kilitli parke taşında büyük bir çalışma yapmıştık. Bu yıl bu çalışmamızı daha da artıracağız. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için tüm kurumlar olarak en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah bir buçuk yıl içerisinde Nusaybin ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde asfaltsız, kilitli parke taşı olmayan bir yol bırakmayacağız. Tüm cadde, yol ve sokaklarımızı yapmak için planlamamız bitti. Havaların düzelmesi ile birlikte en kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Belediyemiz güçlü bir belediyedir. Devletimizin kaynakları doğru şekilde, vatandaşlarımızın lehine, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kullanılırsa üstesinden gelemeyeceğimiz sorunumuz kalmayacak” şeklinde konuştu.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı ile AK Parti İlçe Başkanı Özel, ziyaretlerinde esnaflarımıza bereketli kazançlar diledi.