Kaymakam Kayabaşı dereceye girenler sporculara ödüllerini verdi

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Basketbol ve Kort Tenisi turnuvasında dereceye giren sporculara kupa, madalya ve ödüllerini takdim etti.

Spor 3.11.2022 10:13:00 0
Kaymakam Kayabaşı dereceye girenler sporculara ödüllerini verdi

 

Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılan ödül programına Sayın Kayabaşı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Tekin ve ödül kazanan sporcular katıldı.
Ödül töreninde konuşan Sayın Kayabaşı, Nusaybin’e yakışır bir turnuva geride bıraktıklarını söyledi. Turnuvaya katılımın çok iyi seviyede olduğunu, emeği geçenleri tebrik ettiğini ifade eden Sayın Kayabaşı, Nusaybin’de sporun tüm dallarını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.


Kaymakamlık, Belediye ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak Nusaybinli gençlere her türlü sportif alt yapı desteği sunduklarını belirten Sayın Kayabaşı, “Çocuklarımız televizyonda gördükleri tüm branşlarda burada spor yapabiliyorlar. Sporcularımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sporun her dalında Nusaybin emin adımlarla ilerliyor. Gelecek vaat eden her sporcumuza desteğimiz tamdır. Bugün çocuklarımız Futbol, Basketbol, Kort Tenisi, Yüzme Havuzu ve Rafting gibi tüm sporlarda bizim tesislerimizde hazırlanabiliyor, antrenman yapıyor ve hatta il, ilçe ve ulusal düzeyde yarışmalara katılabiliyorlar. Daha önce ilçe olarak rafting ve wushu kug fu sporlarında ulusal düzeyde yarışmalara ev sahipliği yaptı. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzda şuanda 900 sporcu eğitim alıyor. Önümüzdeki dönemde Yüzme konusunda da bir ulusal düzeydeki yarışmayı hak ediyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra Sayın Kayabaşı ve Sayın Tekin, 29 Ekim Cumhuriyet Kupasında dereceye giren sporculara madalya, kupa ve ödüllerini takdim etti.