Kaymakam Kayabaş'ı kırsal mahalleleri ziyaret ediyor

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Ercan Kayabaşı kırsal Akarsu Mahallesi'ne ziyarette bulundu.

Gündem 16.03.2022 11:27:00 0
Kaymakam Kayabaş

Beraberindeki AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel ile birlikte Akarsu Mahallesi'ne giden Sayın Kayabaşı, park ve eski yüzme havuzu alanında incelemelerde bulundu.


Daha sonra Mahallede bulunan kıraathanede vatandaşlarımızla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı ile AK Parti İlçe Başkanı Özel, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledi.

 

İlçeye geldiği günden bu yana Akarsu Mahallesi'ne üçüncü kez ziyarette bulunduğunu ve mahallenin her türlü ihtiyacıyla yakından ilgilendiklerini belirten Kayabaşı, “Akarsu’ya ilk ziyaretimizde Sağlık Ocağı problemi vardı, onu hemen çözdük. Mahallede ne ihtiyaç varsa yakından ilgileniyoruz. Belediyemizin kaynakları halkımızın hizmetinde kullanıldığı zaman, doğru kullanıldığı zaman kaynak problemi yok. Bizim de sizden istediğimiz devletimizin yanında durmanız ve hayır duanızdır. Şuanda yaptığımız planlama ile ilçe merkezi ve kırsal tüm mahallelerimizde parke taşı ve asfalt sorunu daha doğrusu yol sorunu kalmayacak. Bizim burada bulunma sebebimiz siz değerli hemşehrilerimize hizmetkar olmaktır. Yaptığımız her hizmette sizden daha çok mutlu oluyoruz. El birliği ile gönül birliği ile yapamayacağımız iş yok” dedi.