Kaymakam Kayabaşı şampiyonları tebrik etti

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Türkiye Şampiyonu olan Nusaybinli Wushucuları makamında ağırlayarak, başarılarından dolayı tebrik etti.

Spor 6.01.2022 08:40:00 0
Kaymakam Kayabaşı şampiyonları tebrik etti

Sakarya'da düzenlenen Wushu Kung Fu Geleneksel Türkiye Şampiyonasına katılan Halk Eğitimi Merkezi ve Nusaybin Belediye Spor takımı büyük başarı elde etti. Şampiyonada Veteranlar kategorisinde Milli Takım Antrenörleri Mahmut Turgut ve Emine Deniz Türkiye Şampiyonu oldular. Gençlerde ise İbrahim Halil Turgut iki dalda, Muhammed Turap Turgut ve Yıldızlarda da İbrahim Yağız Türkiye Şampiyonu olurken Gençlerde Arda Alpar Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Şampiyonasına katılarak büyük başarı elde eden Antrenör ve Sporcuları makamında ağırlayan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, sporcuların başarısıyla gururlandıklarını belirtti.

Nusaybin'de müthiş bir sportif yetenek olduğunu bildiren Kayabaşı, Kaymakamlık ve Belediye olarak sadece futbola değil, basketbol, voleybol, wushu ve taekwondo gibi birçok branşta sporculara destek verdiklerini kaydetti.

Wushu Türkiye Şampiyonasında 6 Türkiye Şampiyonluğu ve 1 Türkiye ikinciliğini alarak hem turnuvada büyük başarı gösterdikleri hem de Nusaybin'in tanıtımına önemli bir katkı yaptıkları için Wushu takımını kutlayan Kayabaşı, başarının devam etmesi için Kaymakamlık ve Belediye olarak her türlü desteği sürdüreceklerini ifade etti.