Kaymakam Şahin Selden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu

Kızıltepe Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, ilçeye bağlı mahallelerde aşırı sağanak yağışlar nedeniyle etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Gündem 20.11.2023 16:29:00 0
Kaymakam Şahin Selden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu

Kızıltepe ilçesinde gündüzden başlayan ve akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran aşırı yağışların etkili olduğu kırsal mahalleri ziyaret eden ilçe Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, beraberinde ilgili kurum amirleri ile incelemelerde bulundu. Şahin, gerekli çalışmaların ekipler tarafından yağış boyunca gece gündüz sürdürdüklerini ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yağışın etkili olduğu bölgelerde incelemelerde bulunan Kaymakam Şahin yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan yağış boyunca kurumların çalışmalarını tüm gece devam ettirdiğini belirterek, “Dün gece ilimiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de etkili olan yoğun yağış boyunca merkez ve kırsal mahallelerimizde incelemelerde bulunduk.

Kızıltepe Kaymakamlığındaki ve Kızıltepe Belediyesindeki çalışma arkadaşlarımız ilçemiz genelinde koordineli bir şekilde sabah saatlerine kadar yoğun bir çalışma gösterdiler.

Kıymetli hemşehrilerimizin herhangi bir olumsuz durum yaşamamaları adına çalışmalarımız koordineli bir şekilde devam etmektedir.”