Kaymakam Şahin’in Yılbaşı mesajı

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Abdullah Şahin, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Şahin mesajında şunları söyledi;

Politika 1.01.2024 16:32:00 0
Kaymakam Şahin’in Yılbaşı mesajı

Acı tatlı pek çok tecrübeyi Milletçe birlikte yaşadığımız ve bizi biz yapan nice değerlerimizi en yoğun duygularla yaşadığımız, mutlulukta ve hüzünde kenetlendiğimiz 2023 yılını uğurlarken, yeni bir yıla da yine hep birlikte erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ömrümüzden geçen her yılın ve geçmişte yaşadıklarımızın muhasebesini yaparak ailemize, Milletimize ve Ülkemize karşı olan sorumluluklarımızı daha iyi bir şekilde yerine getirmek, daha refah ve mutlu olmak için azimle çalışmalıyız.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığınız 2023 yılında tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki çalışma arkadaşlarımızla koordineli bir şekilde, mesai rnefhumu gözetmeksizin hem kadim ilçemizin refah seviyesini yükseltmek, sahip olduğu eşsiz güzellikleri tanıtmak hem de kıymetli hemşehrilerimiz ve özellikle de geleceğimiz olan değerli çocuklarımız, gençlerimiz için, tüm gücümüz ve gayretimizle her alanda üstün bir çabayla çalıştık. Yeni yılda da çok daha azimli bir şekilde, ilçemizin refah seviyesini yükseltmek, huzurunu ve mutluluğunu daim etmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle; Kıymetli Kızıltepeli hemşehrilerimin ve kamu görevini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarımın yeni yılını en içten duygularımla tebrik eder, 2024 yılının aziz milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, refah, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim.

 


Anahtar Kelimeler: Kaymakam Şahin’ Yılbaşı mesajı