Kaymakamı Çam'ın Dünya Engelliler Günü Mesajı

Kızıltepe ilçe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem 3.12.2020 11:01:00 0
Kaymakamı Çam

3 Aralık’ın Engelli vatandaşların dertlerine ortak olmak, toplumsal bilincin artmasını sağlamak ve farkındalık oluşturmak adına önemli bir gün olduğuna dikkat çeken Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Çam, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü engelli vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak, toplumsal bilincin artmasını sağlamak ve farkındalık oluşturmak adına önemli bir gün. Bizlerde her gün olduğu gibi bugünde engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Onların hayatını kolaylaştıracak çalışmalarımızı her geçen gün artırarak gerçekleştiriyoruz. Kızıltepe Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz üstyapı yatırımlarımızda engelli vatandaşlarımızı hizmet hedefimizin en önemli noktasına koyduk.

 

Toplumumuzun birer parçası olan engelli vatandaşlarımızla birlikte engelleri aşıyoruz ve aşmaya devam edeceğiz. Engelli  vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden birini oluşturmaktadır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, tüm engelli vatandaşlarımızın aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmesini diliyorum.”


Anahtar Kelimeler: Kaymakamı ' Dünya Engelliler Mesajı