Kılıç: Büyükşehir´i alacağız

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ilk önce Allah´ın rızasını kazanmak için çalışacaklarını söyledi. Kılıç, "Önümüzde çok önemli bir seçim var. Seçimde bizim gayemiz Allah rızasıdır. Başka bir gayemiz yoktur. Biz Allah rızası için gayret göstereceği

Politika 25.11.2018 00:07:58 0
Kılıç: Büyükşehir´i alacağız

 

AK Parti´nin çiçeği burnunda Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Gençlik Kolları İl Danışma toplantısına katıldı.  AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan´ın başkanlığında yapılan programa il  ve ilçe teşkilatında partililer de katıldı. Artuklu Üniversitesi Konferans salonunda yapılan programda konuşan Ahmet Özkan, Partisinin iktidarı dönemi boyunca Türkiye´ye faydalı bir nesil  yetiştirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.  Asımın neslini yeniden ayağa kaldıracaklarını belirten Özkan, gençlerin bol bol kitap okuması gerektiğini kaydetti. Mardin Büyükşehir Belediyesi için çalışmalarına başladıklarını anlatan Özkan, birlik ve beraberlik içerisinde gecelerini gündüzlerine katarak kapı kapı dolaşacaklarını vurguladı.  Başkan Özkan,  "10 ilçe yönetimimizle birlikte çalışarak Mardin Büyükşehir´i alacağız." şeklinde konuştu.

 

AHMET ÖZKAN´A ÖVGÜ

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet  Özkan´ın çalışmalarını öven Faruk Kılıç, "Ahmet Başkan seçildiği günden buyana öz verili ve samimi çalışmalarıyla bizlere hakikatinde bizlere ve gençlere yön veren bir ağabey olarak ön plana çıktı. İnşallah çalışmalarının arka planını önümüzdeki seçimlerde göreceğiz." diye konuştu.

Öğretmenler gününü de kutlayan Kılıç, "Burada toplumumuzu yönlendiren bizi yarınlara yetiştiren,  bizi eğiten, toplumun yetişmesinde katkısı olan tüm öğretmenlerimizin günlerini kutlarım. Tabi bütün meslekler kutsaldır. Bütün mesleklerin kendilerine özgü yeri vardır. Ama öğretmenliğin yeri başka. Hepimiz bir öğretmenden ders aldık. Ne olursanız olun sizi eğiten bir öğretmendir." dedi.

İl başkanlığına getirilme sürecini anlatan Kılıç, Büyükşehir´e talip olduklarını belirtti. Genel merkeze çağrılan 4 adayın da bu görevi yerine getirebilecek kabiliyet ve liyakatte olduğunu  kaydeden Kılıç, "Önümüzde çok önemli bir seçim var. Seçimde bizim gayemiz Allah rızasıdır. Başka bir gayemiz yoktur. Biz Allah rızası için gayret göstereceğiz. Çalışacağız, çaba göstereceğiz. Ama hedefimiz büyükşehir arkadaşlar. Mardin Büyükşehir Belediyesi´ne talibiz ve alacağız arkadaşlar Allah´ın izniyle. Bunu her ortam ve platformda zikredeceğiz. Çünkü bizler inanıyoruz. Sizlerde inanıp aktaracaksınız. Çok okumalıyız. Kitap okuma seanslarımız devam etsin." açıklamasını yaptı./resimler/2018-11/25/0009241546553.jpg