Kılıç Savur'da düzenlenen iftar programına katıldı

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Savur İlçesi’nde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Politika 30.04.2022 09:32:00 0
Kılıç Savur

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç AK Parti Savur İlçe Teşkilatı ve mahalle başkanlarıyla düzenlemiş olduğu toplantının ardından İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Heyet yapılan ziyaretlerin ardından iftar alanına geçti.

 Düzenlenen iftar programı öncesi vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden İl Başkanı Kılıç, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nın sonlarına doğru geldik. Allah yaptığımız tüm ibadetleri, tuttuğumuz oruçları dergâhında kabul etsin ve tüm Müslümanların kurtuluşuna vesile kılsın. Programlarımıza Savur İlçemizle devam ederek tekrar hemşerilerimizle bir araya geldik. Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarımızla bira arada olmanın idraki ve gayreti içerisinde olduk. Onların heyetimize olan güveni, desteği ve cana yakınlığı bizlere her zaman güç vermiştir. AK Parti olarak 20 yıldır onların yanında yer almak, her sıkıntılarına çare olmak en büyük görevimizdir. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda durmadan yolumuza devam edeceğiz.”