Kılıç ve Kahraman çiftinin nikâhını Kaymakam Cıdıroğlu kıydı

Mardin Milletvekili Faruk Kılıç’ın yeğeni Bilgisayar Mühendisi Yakup Kılıç ile İlahiyet fakültesi son sınıf öğrencisi Şevval Beyzanur Kahraman düzenlenen düğün mevlid yemeği ve nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Yaşam 29.07.2023 09:19:00 0
Kılıç ve Kahraman çiftinin nikâhını Kaymakam Cıdıroğlu kıydı

Milletvekili Kılıç’ın yeğeni Yakup Kılıç ile Şevval Beyzanur Kahraman’ın düğün merasimine il-ilçe protokolü, siyasetçi ve çok sayıda davetlinin katılımı ile Kızıltepe MOVA Salonda düzenlenen gerçekleştirildi.

Kılıç ve Kahraman çiftinin düğün törenine AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Ak Parti İl Başkanı Vahap Alma, şlçe başkanı Bülent Şahin ile partinin il-ilçe ve teşkilatı mensupları, STK ve esnaf odaları temsilcileri, muhtarlar, davetliler ve Kılıç ile Kahraman ailelerinin fertleri ve yakınları katıldı.

Salona el-ele alkış ve zılgıtlar arasında gelen gelin ve damat’ın yerini almasıyla davetlilere verilen düğün mevlid yemeğinin ardından Yakup Kılıç ile Şevval Beyzanur Kahraman’ın nikâhları Belediye başkan vekili olarak Kızıltepe Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu tarafından kayırırken Protokol üyeleri de genç çiftin nikah şahidi olarak evliliklerine tanıklık ettiler.


Nikâh kıyılmasının ardından Yakup Kılıç ile Şevval Beyzanur Kahraman çiftinin evlilik cüzdanlarını Mardin Valisi Mahmut Demirtaş verirken genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp genç çiftinin mutluluğuna ortak olan tüm davetlilere teşekkür ederek, “Kızımız Şevval Beyzanur Kahraman ve Yeğenim Yakup Kılıç’ın mutlu günlerine şahitlik ettik. Rabbim genç çiftlerimize iki cihan saadeti versin. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.” Açıklamasında bulundu.