Kızılay´dan Gazeteci Öncü´ye teşekkür madalyası

Kızılay Kan Merkezi Mardin Haber Gazetesi yazı İleri Müdürü Ataullah Öncü´ye teşekkür madalyası verdi.

Yaşam 19.06.2019 09:55:47 0
Kızılay´dan Gazeteci Öncü´ye teşekkür madalyası

HABER MERKEZİ

Bu güne kadar Kızıltepe ilçesine gelen Kızılay´a 10 ünite kan bağışında bulunan Gazeteci Öncü´ye katkılarından dolayı Kızılay Kan Bağışçısı Madalyası ve Bronz Madalya beratı verildi.

Kızılay kan merkezi Büyük bir yardım severlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 10 ünite kan bağışlayarak Türk Kızılay´ının seçkin kan bağışçıları arasına giren Ataullah Öncü´ye örnek davranış nedeniyle Türk Kızılay´ının kan bağışçıları için hazırladığı bronz madalya ile onurlandırıldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mardin Haber Gazetesi yazı İleri Müdürü Ataullah Öncü hayat kurtarmanın önemine değinerek şunları söyledi:
?Şu ana kadar 17 kez kan bağışında bulundum. Bundan sonra da sağlık şartları elverdiği sürece kan bağışında bulunmaya devam edeceğim. Belki bir hayat kurtarır düşüncesiyle kan veriyorum. Herkese kan vermeyi tavsiye ediyorum. Çünkü kan vermek hem sağlık açısından iyi hem de hayat kurtarmak için çok önemlidir.? Dedi.