KIZILTEPE 1946 1-1 NUSAYBİN BELEDİYE SPOR

Kızıltepe 1946 Spor ligin 6. haftasında 5. beraberliğini aldı.

Spor 21.10.2018 18:08:33 0
KIZILTEPE 1946 1-1 NUSAYBİN BELEDİYE SPOR

 Kızıltepe 1946 Spor ligin 6. haftasında kendi sahasında Nusaybin Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı.  Ligin güçlü ekiplerinden Nusaybin Belediye bu sezon ilk kez bir maçta puan kaybetti. Kızıltepe temsilcisi ise ligdeki 5. beraberliğini aldı.

 

Mardin 1. Amatör´de 6. hafta maçında Kızıltepe 1946 Spor Nusaybin Spor´u Kızıltepe İle Stadında ağırladı. Heyecanın yüksek olduğu maçta iki takım yenişemedi ve 1´er puana aldı.  Bu maçın ardından Nusaybin Belediye 16 puanla ikinci sıradaki yerini kurdu. Kızıltepe temsilcisi ise 8 puanla ligin 7. sırasında kaldı. Ligin güçlü ekiplerinden Nusaybin Belediye bu sezon ilk kez bir maçta puan kaybetti. Kızıltepe temsilcisi ise ligdeki 5. beraberliğini aldı.

 

MAÇTAN NOTLAR

6. dakikasında Nusaybin Belediye Spor golü buluyor.  Karamboldan faydalanan Nusaybin Belediye Sporlu futbolcu Bambara takımını 1-0  öne geçirdi.

14. dakika Nusaybin Belediye Sporlu futbolcu Dicle rakibine yaptığı faul sonrasında kırmızı kart gördü. Nusaybin Belediye ilk yarının ilk dakikalarında bir kişi eksikle oynamak mecburiyetinde kaldı.

20. Dakikada kornerden gelen topu önünde bulan Kızıltepeli futbolcu Yaşar topu dışarı göndererek bu pozisyondan yararlanamadı. 

İlk yarının başka dakikalarında gol olmayınca Nusaybin Belediye Spor deplasman 1-0 önde soyunma odasına gitti.

Maçın ikinci yarısında daha çok istekli olan Kızıltepe 1946 Spor ikinci yarının başında golü buldu. 47. dakikada Mehmet Can takımının beraberlik golünü attı. Maçta durum  1-1´e geldi.

52. Dakikada Nusaybin´de oyuncu değişikliği gerçekleşti.  Mehmet oyundan çıkarak yerini İdris´e  bıraktı.  58. Dakika ise Kızıltepe 1946 Spor´da  Hamza oyundan çıkarak yerine Lokman girdi. 56. dakikada Mustafa´nn ortasında topa yükselen Alican topu direğin üzerinden dışarı gönderdi.

 

65. dakikada  Nusaybin´de Fırat oyuna girerken   takımın golünü atan Bambara çıktı. 66. bu sefer Kızıltepe´de oyuncu değişikliği gerçekleşti. Erdal çıktı yerine oyuna Fehmi girdi. 75. dakikada Nusaybin´de Hasan çıktı yerine Cüneyt girdi.

78. dakikada Kızıltepe 1946 Spor ataklarını sıklaştırmaya başladı.  Alican müsait pozisyonda bir metrelik mesafede  kale yerine topu dışarı gönderdi.  82. dakikada  Bayram çalımlarla kendisine oluşturduğu pozisyonda  şık bir vuruş gerçekleştirdi. Ancak  meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Oyun alanına donen topu  önünde bulan Kızıltepeli futbolcu Lokman meşin yuvarlağı kaleye göndermek istedi Nusaybin defansı topu kornere çeldi.  Maçın ilerleyen dakikalarında Kızıltepe 1946 Spor yakaladığı bir çok pozisyonu gole çeviremeyince ligin 6. haftasında 5. beraberliğini aldı.