KIZILTEPE 47 SPOR DEVRE ARASINA YENİLGİSİZ GİRMEK İSTİYOR

Kızıltepe 47 Spor´un teknik direktörü Davut Alp gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 10.11.2018 11:02:48 0
KIZILTEPE 47 SPOR DEVRE ARASINA YENİLGİSİZ GİRMEK İSTİYOR

Mardin Kızıltepeli kardeşler Fahrettin ve Yusuf Işık´ın kurduğu Kızıltepe 47 Spor futbol takımı  Mardin 2. Amatör´de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Takımın genç teknik direktörü Davut Alp, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.  Futbolcularına güvendiğini söyleyen Alp,  devre arasına kadar yenilmek istemediklerini belirtti.

Mardin 2. Amatör´de yenilgisiz yoluna devam eden Kızıltepe 47 Spor´da moraller yerinde Ligde 8´de 8 yapan takım hafta içi antrenmanlarını Kızıltepe İlçe Stadında yapıyor. Teknik direktör Davut Alp,  gözetiminde düz koşu ve ısınma hareketleriyle yapılan idman gruplar halinde top ile yapılan çalışmalar ile devam ediyor. Kızıltepe 47 Spor çift kale ile yapılan maçın ardından çalışmalarını bitiriyor.

 

´DURUMUMUZ BİZİ MEMNUN EDİYOR´

Fahrettin ve Yusuf Işık´ın kurduğu takımın hiç kimseden maddi destek almadan yoluna emin adımlarla ilerlediğini belirten Antrenör Davut Alp " Bu takım gençlerin önünü açmak için kurulan bir takım. Biz kimseden bugüne kadar maddi destek almadık. Başkan her şeyi kendi imkanlarıyla yapıyor. Başkanımız takım için gecesini gündüzüne katıyor. Bizde sahada bunun hakkını vermek istiyoruz. Şuan ligde yenilgisiz ilerliyoruz. Bu durumumuz bizi çok memnun ediyor." dedi

/resimler/2018-11/10/1104035181787.jpg

TAKIMDA GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR

Takımda tecrübeli ve genç futbolcuların uyumundan bahseden Alp, "Gençlere çok büyük önem veriyoruz. Onları daima ilk 18´e alıyoruz. İlk 11´de oynattığımız futbolcularım da var. Gençlerden mümkün mertebe fayda sağlıyoruz. Bir çok maçta sonradan oyuna girip bize katkı sunan gençlerimiz var. Bunların takımın geleceği. Ama tabi kendileri de yeteneklerinin üzerine bir şeyler katmalı. Yoksa başarı gelmez. Hem genç hem de yetişkinlerden oluşan güzel bir takım kurduk. Tecrübeli futbolcularımız gençlere örnek oluyor. Güzel bir ortam ve kombinasyon yakaladık.  Bu uyum içerisinde inşallah sezon sonu meyvelerimizi toplarız. Futbolcularıma çok güveniyorum. Devre arasına kadar yenilgisiz devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.