Kızıltepe AK Parti Bülent Şahin güven tazeledi

AK Parti Kızıltepe 7.Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede Bülent Şahin yine ilçe başkanı oldu.

Politika 14.09.2020 09:52:40 0
Kızıltepe AK Parti Bülent Şahin güven tazeledi

Ak parti Kızıltepe 7. Olağan kongresine hoş geldiniz şeref verdiniz. Kongremizin ülkemize, milletimize, Mardin´imize ve Kızıltepe için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Çok değerli katılımcılar,

Türkiye´nin büyümesi, güçlenmesi her alanda hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemesi için gece-gündüz çalışan sayın cumhurbaşkanımız liderliğinde sizlerin de desteği ve hayır duasıyla bu kutlu davaya hizmet etmek için ekibimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Rabbim bizi davamız da mahcup eylemesin.

Çok kıymetli hemşerilerim,

Kızıltepe Mardin´imizin, bölgemizin, Mezopotamya ovamızın gerek tarımıyla gerek sanayisi ile gerek tarihi ipek yolu üzerindeki konumuyla çok değerli bir ilçesidir. 

Bu güzel şehrimize ak parti çatısı altında hizmet etmek, değerli arkadaşlarımızdan almış olduğumuz bayrağı ekibimizle birlikte ve sizlerin desteğiyle daha ileriye taşıyabilmek için gece-gündüz çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.

 

 Allah´ın izniyle ak parti Kızıltepe ailesini daha da büyütecek, saflarımızı hem genişletecek hem de daha sıklaştıracağız. Ahde vefa´yı asla ihmal etmeyi buna ilave olarak yeni isimlerle, yeni hizmet erleri ile kadrolarımızı tahkim edeceğiz. 

Göreve geldiğimiz günden bu yana üye çalışmalarında partimize 3020 üye kaydı yaptık. Pandemi süreci boyunca tüm üyelerimizi birebir aradık hal hatırlarını sorduk. Sıkıntısı olan üyelerimizin dertleri ile dertlendik. Sıkıntılarını gerekli mercilere bildirdik.

Ve sonuç odaklı yardımcı olduk. Hayırsever iş adamlarımızı gönderdiği bin adet erzak kolasini yardıma muhtaç olanlara ulaştırdık.

Maddi durumu olmayan çocuklara bayramlık elbise dağıtımı yaptık. 

Covid-19 hastalığına yakalanan vatandaşlarımızın gereken tedavilerinin yapılması için hastaneler nezdinde gereken hizmetlerin sunulmasını birebir takip ettik.

Değerli dava arkadaşlarım,

Malumunuz olduğu üzere zor bir dönemden geçiyoruz. 

Yaşamış olduğumuz hastalık illeti ve etkileri bir yana Türkiye bir ateş çemberi içinde dört bir koldan saldırı altındadır.

Nasıl ki 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsünün yaşandığı gece omuz omuza gönül gönüle vererek, darbeye cumhurbaşkanımız önderliğinde direndiysek, yine çok şükür tüm bunlara gereken cevabı verebilecek birlik, beraberlik, cesaret, dayanışma ve Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz.

Bu büyük bir nimettir. Ak parti sadece Türkiye´nin değil dünyanın en güçlü, en disiplinli siyasal organizasyonudur.

Sayın cumhurbaşkanımız liderliğinde ve ak parti siyasi önderliğinde inşallah çok daha güzel bir geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz.

Bunun için hepimizin sorumluluğumuzun farkında olup yerelde ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve partimizin her kademesi ile halkımızın yanında olup onlara hizmet etmek için gece-gündüz çalışma yükümlülüğümüz var.

Unutulmamalı ki, davası ümmet olanın derdi de büyük oluyor. Ak parti artık sadece Türkiye´nin partisi değildir.

Türkiye dışında yaşayan ve Türk kimliği taşımayan milyonlarca insanın davası ve sevdasıdır.

Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin´in ardından konuşma yapan İl başkanı Faruk Kılıç ise yaptığı konuşmada;

?14 Ağustos 2001 de Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak deyip çıktığımız, bu güne İnandığı Yolda Yürüyen çok kıymetli hemşerilerim ve bu özel günümüzde davetimize icabet eden değerli misafirler, Ak Parti Kızıltepe 7. Olağan Kongremize Hoş geldiniz Şeref verdiniz.

Hepinizin bildiği üzere heyecanla hazırlanmış olduğumuz kongremiz ve siz değerli dostlarımızla buluşmamızı, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle, sizlerin sağlığını tehlikeye atmamak adına ertelemek zorunda kalmıştık. Bu sebeple dostların vuslatı bugün gerçekleşmiş oldu . Ancak unutmayalım ki devam etmekte olan bu musibetten korunmak için Temizlik-Mesafe ve Maske kuralı geçerliliğini korumaktadır ve bizler tedbirimizi alarak takdiri yüce Allah´a bırakıyoruz.

 

 

?Darbecilerin zulmüne uğrayan, işkence gören, idam edilen tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum?

Dün 12 Eylül 1980 darbesinin yıldönümüydü, 12 Eylül maalesef ki ülkemiz tarihine kara leke olarak yer edinmiş darbe cuntasının en menfur örneklerindendir. 12 Eylül demokrasi tarihimizde kara bir leke olarak kalacaktır. O karanlık günlerde darbecilerin zulmüne uğrayan, işkence gören, idam edilen tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum. Bu millet, bir daha asla yeni 27 Mayıs´ların, 12 Eylül´lerin, 28 Şubat´ların, 15 Temmuz´ların yaşanmasına izin vermeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN´IN feraseti ve milletimizin engin kahramanlığı sayesinde bertaraf edilen 15 Temmuz darbe girişimiyle birlikte tarihe gömülmüş olan darbeci zihniyete, demokrasi ne demekmiş, milletin egemenliği ne anlama geliyormuş gösterdik.

 

?Kızıltepe için, Mardin için, Türkiye için İlk Günkü Aşk ile Yürümeye devam edeceğiz.?

Değerli hemşerilerim

Hepiniz biliyorsunuz ki sırat-ı müstakimde olan, yani hak yolda yürüyen siz değerli kardeşlerimle ortak değerlerimiz var. Bunların başında din kardeşliğimiz, dava arkadaşlığımız, hizmet aşkımız ve sevdamız yatmaktadır. Bizler inanç merkezli, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, ?insanı yaşat ki devlet yaşasın? düsturuyla; Kozmopolit bir yapıya sahip olan Kızıltepe İlçemizde Kürt, Türk, Arap, dil,din,ırk  ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir anlayışla ve buna inanan sizlerle büyüdük daha da büyüyeceğiz inşallah !

Kızıltepe için, Mardin için, Türkiye için İlk Günkü Aşk ile Yürümeye devam edeceğiz?

 

Kıymetli Dava Arkadaşlarım.

Teşkilatlar olarak yerel de Sayın Cumhurbaşkanımıza güç vermek onun yükünü hafifletmek adına gecemizi gündüzümüze katarak Tevazu, samimiyet ve ihlasla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.

İnandığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız ve dava arkadaşları ile birlikte saf tutarak omuz omuza vererek yürüyüşümüzü istikamet üzere sürdürmeliyiz.

Değişime ilk önce kendi nefsimizle başlamalıyız.

Teşkilat mensupları olarak dilimize, tavrımıza, davranış biçimlerimize dikkat ederek hiç kimseyi incitmeden çalışmalarımızı sürdürmeli insanların gönül dünyasına dokunarak yüreklerini fethetmeliyiz.

Rahmet elçisi peygamber efendimize ithafen;

Eğer kaba, katı kalpli olsaydın hiç şüphesiz etrafından dağılır gidelerdi.

Uyarısını dikkate alarak çalışmalarımız sürdürmeliyiz.