Kızıltepe AK Parti SKM açılışı yapıldı

AK Parti Kızıltepe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büyük bir kalabalıkla açıldı. Programın ardından bir düğün salonunda Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu, projelerini partililere açıkladı.

Politika 16.02.2019 17:12:17 0
Kızıltepe AK Parti SKM açılışı yapıldı

SELMAN GÜNEŞ

AK Parti yerel seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe Cumhuriyet Mahallesi´nde  AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu SKM açılışlarını yaptı.  Açılışa  AK Parti 25 ve 26. dönem Mardin Milletvekili MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, İl Başkanı Faruk Kılıç, İlçe Başkanı Aydın Yücedağ, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından sonra partililer bir düğün salonunda yapılacak aday tanıtım ve adayların projelerini anlatacağı programa geçti.

 

Şükrü Cevheroğlu projelerini partililere anlattı. Cevheroğlu, Zergan Deresi ıslah çalışması, şehir içi trafik ve ulaşım master planı projesi, millet bahçesi gibi önemli projelerinin olduğunu aktardı. Cevheroğlu, ?Halkımız için çok teşekkür ederiz. Yola çıktığımız da şiarımız samimiyet, tevazu ce cesaretti.  Milletimiz bu samimiyetimizi görünce bize de samimi olacak. Bugünkü kalabalık kitle ve tevazu için Kızıltepe halkına çok teşekkür ederim. Allah´ın izniyle 31 Mart´tan sonra bütün vaatlerimizi yerine getireceğiz. Kızıltepe çok büyük bir şehrimizdir. 250 bin nüfusu var ve Türkiye´nin 50 ilinden daha büyüktür. Çok büyük hizmetler yapmalıyız.  Yeter ki milletimiz bize bu imkanı versin. İnşallah bugünkü kalabalık ve coşku 31 Mart´ta daha da çoğalacak. Milletimizin teveccühü daha artacaktır inşallah.? dedi

 

?Tepe halka kazandırılacak?

Mevcut konumuyla askeriyenin elinde bulunulan tepeyi halka kazandıracaklarını anlatan Cevheroğlu,  ?Kızıltepe çok tarihi bir tepedir. Ama maalesef bu  tepe inşaatlarla ve beton binalarla istila edilmiş durumda. İnşallah bize yetki verildiği zaman kültür varlıklarından izin alacağız ve o inşaatları tek tek kaldıracağız. Tepemizi yaşam ovası haline getireceğiz. Milletimiz o tepenin üzerinde ailecek vakit geçirip Kızıltepe´yi seyredecek.  Akşamları da yürüyebilecekleri bir alan olacak. Tepenin ismini Yeşiltepe koyacağız.? diye konuştu.

 

?Artık milletin huzura ihtiyacı var?

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman da ?Gerçekten de Kızıltepe halkı kardeşlerine sahip çıktı. Hiçbir dönemde Kızıltepe´yi böyle görmedim. Artık bazı şeylerin zamanı geldi. Artık milletimizin huzura ihtiyacı var, milletimizin hizmete, iyiliğe ihtiyacı var. Milletimizin batıdaki insanlar gibi yaşaması için elimizden gelen hizmeti sunacağız.? şeklinde konuştu.

 

Programa katılan Orhan Miroğlu ise, ?Mardin´de 4 seçime katıldım. Hiçbir dönemde böyle bir kalabalık görmedim.  Milletimiz bu seçimde haklarını koruyacak ve adaylarımıza destek verecek. Adaylarımızın kazanacağına inanıyorum.? açıklamasını yaptı.