Kızıltepe Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

erel seçimlerde Kızıltepe Belediyesine seçilen meclis üyelerinin katılımı ile ilk belediye meclis toplantısı belediye başkanı Nilüfer Elik Yılmaz başkanlığında toplandı.

Politika 18.04.2019 08:47:25 0
Kızıltepe Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

HABER MERKEZİ

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından mazbatasını alan Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ile belediye meclis üyeleri (encümen) Nisan ayı meclis toplantısının ilk oturumunu Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz başkanlığında gerçekleştirdiler. Belediye meclis salonunda toplanan ve iki gün sürecek Belediye Meclisi Toplantısında, Belediye meclis başkanları, meclis kâtipleri, daimi encümen üyeleri, komisyonların başkan ve üyeleri seçilecek.

Kızıltepe Belediyesi meclis salonundan gerçekleştirilen ilk toplantının Kızıltepe´ye ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz şunları söyledi. ?Bildiğiniz gibi Kızıltepe Halkı her şeye layıktır bunun için kolektif olarak hep beraber çalışacağız. Hepimiz için ne olursa olsun kolektif bir şekilde çalışacağız herkese güvenerek tekrardan teşekkür ediyorum. Kızıltepe Halkı bu 3 yıl içerisinde çok zahmet gördü bunun telafisini hep birlikte el ele vererek hizmetimizi yerine getireceğiz.?