Kızıltepe Belediyesi´nden Nikah Salonu

Kızıltepe Belediyesi tarafından son dönemlerde yapılan hizmetlere yeni bir proje daha ekleniyor. Belediye bahçesinde evlenecek olan çitler için Nikah Salonu yapımına başlandı.

30.01.2018 13:08:18 0
Kızıltepe Belediyesi´nden Nikah Salonu

300 bini aşan Nüfusu bulunan ve yılda 2 bin nikahın kıyıldığı Kızıltepe´de bugüne kadar evlenecek olan çiftlerin Resmi nikahlarının kıyılması için Kapalı ve açık alan Nikah salonu İnşa ediliyor. Nikah salonu bulunmayan ilçede evlenen çiftlerin nikahı belediye içerisinde kıyılmaktaydı.

Hayatlarını birleştirecek olan çiftlerin en mutlu günlerini güzel bir şekilde geçirmeleri adına Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, evlenecek olan çiftler için bir nikah salonun gerekli olduğunu belirterek çalışmalara başladıklarını ve Nikah Salonunun kısa zamanda bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

 

Yapımına başlanan Belediye Nikah Salonu 300 metre kare alana sahip olup içerisinde gelin- damat, nikah memuru ve özel misafir odası bulunacak. 60 kişilik kapasiteye sahip olan nikah salonunda ayrıca 200 metre kare yeşil alan yer almakta. 200 metre kare yeşil alanda havaların güzel olduğu günlerde açık havada nikah töreni yapılabilecek.

Kızıltepe Belediyesi Nikah Salonu ve çevresi,  evlenecek olan çiftlerin nikah öncesi fotoğraf ve kamera çekimi yaptırabileceği farklı çekim alanlarını da barındıracağı açıklandı.