Kızıltepe Belediyespor namağlup yoluna devam ediyor

Mardin 1. Amatör Ligi takımlarından Kızıltepe Belediyespor, geride bıraktığımız 7 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlikle ligin zirvesinde yer alıyor. Belediyespor´un tecrübeli futbolcusu Yusuf Erkan, ?Geçen sene gibi bu seneki hedefimiz yine şampiyonluk? d

Spor 13.11.2019 21:22:24 0
Kızıltepe Belediyespor namağlup yoluna devam ediyor

SELMAN GÜNEŞ

Mardin 1. Amatör Ligi takımlarından Kızıltepe Belediyespor, geride bıraktığımız 7 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlikle ligin zirvesinde yer alıyor. Belediyespor´un tecrübeli futbolcusu Yusuf Erkan, ?Geçen sene gibi bu seneki hedefimiz yine şampiyonluk? dedi.

Kızıltepe İlçe stadında ligin 8´inci haftasında oynayacağı Derikspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kızıltepe Belediyespor´da keyifler yerinde. 2018-2019 sezonunu şampiyonlukla bitiren Kızıltepe temsilcisi Mardin Büyükşehir Belediyespor şimdi ismiyle Mardin Büyükşehir Başakspor´un 3´üncü lige çıkamaması için yine Mardin 1´inci Amatörde devam ediyor. Bu sene yine şampiyonluğun en güçlü ekibi olan Kızıltepe Belediyespor ligde oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligin zirvesini geçen sene gibi bırakmayan Kızıltepe temsilcisi 22 gol atıp kalesinde sadece 6 gol gördü.

 

/resimler/2019-11/13/2123413573070.jpg

Kızıltepe Belediyespor´un ikinci kaptanı olan Yusuf Erkan, Yurt Haber Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Bu sene Bölgesel Aatör Lig´ine çıkmak istediklerini anlatan Erkan, ?Geçen sene gibi bu seneki hedefimiz yine şampiyonluk. Tabi ilk önce Mardin Büyükşehir Başakspor 3´üncü lige çıkmalı. Onların galip gelmesi için de dua ediyoruz. Bu hafta Siirt ile önemli bir maça çıkacaklar buradan da galibiyetle ayrılırlarsa şampiyonluğu garantilemiş olacak. Bizde namağlup ligde lideriz. Mazıdağı Fosfatspor´u burada yenip şampiyonluk için çok önemli bir avantaj elde edeceğiz. Şampiyon olmak istiyoruz. 7 maçta 22 gol attık kalemizde sadece 6 gol gördük. Ligde sadece bir beraberliğimiz var. Ligin ilk yarısı için 3 maçımız kaldı o maçları da kayıpsız geçmek istiyoruz. Ara dönemde eksik yelere transfer yaprak daha da güçlü bir hale geleceğimize inanıyorum? diye konuştu.

/resimler/2019-11/13/2124109198579.jpg

Kızıltepe Belediyesine Kayyum olarak atanan Kaymakam Hüseyin Çam´ın takıma sahip çıkmasını istediğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, ?Kayyum olarak atanan Kaymakamımız Hüseyin Çam´a hayırlı olsun diyoruz. İnşallah bize desteklerini esirgemez. On uda yanımızda göreceğiz. İnşallah sezon sonu şampiyonluğumuz kutlamış olacağız? dedi.