Kızıltepe Belediyespor öğrencilerle bir araya geldi

Mardin 1. Amatör Lig´in lideri Kızıltepe Belediyespor futbolcuları ve yöneticileri Anafartalar İlk- Ortaokulu´nda öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular öğrencilerin sorularını cevapladı.

Spor 17.11.2018 09:01:40 0
Kızıltepe Belediyespor  öğrencilerle bir araya geldi

Kızıltepe Belediyespor futbolcuları ve teknik direktörler Anafartalar İlk- Ortaokulu´nda söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.Yeni muhteşem başlayan Kızıltepe Belediyespor futbolcuları ve teknik direktörler Anafartalar İlk- Ortaokulu´nda öğrencilerle bir araya gelerek, futbol hakkında sohbet etti. Kızıltepe Belediyespor direktörlerinden Hasan Ablak Atatürk´ün, ?Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim´ sözüyle öğrencilere futbolun ve herhangi bir sporla uğraşmanın önemini anlattı.

/resimler/2018-11/17/0902457507348.jpg 

Söyleşide öğrenciler Kızıltepe Belediyespor futbolcularına ve teknik direktörlerine merak ettikleri soruları sordular. Öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap vererek tavsiyelerde bulunan futbolcular ve teknik direktörler, öğrencilerle keyifli vakit geçirdi. Kendileriyle fotoğraf çekinmek isteyen ve aynı zamanda imza isteyen öğrencileri kırmayan futbolcular, öğrencilerin ilgisinden mutluluk duyduklarını ifade ettiler./resimler/2018-11/17/0903014382835.jpg