Kızıltepe engelliler gücü basketbol takımı 2. maçını da farklı kazandı: 66-12

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kızıltepe Engelliler Spor Kulübü Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezonun ilk maçında olduğu gibi kendi sahasındaki maçı da farklı kazanarak rakibine sayı imka

13.11.2017 13:35:29 0
Kızıltepe engelliler gücü basketbol takımı 2. maçını da farklı kazandı: 66-12

Geçen hafta sezonun ilk maçında Siverek deplasmanda ki rakibini 68-33 gibi bir farkla yenen Kızıltepe engelliler gücü tekerlekli sandalye basketbol takımı bu hafta da rakibi Şanlıurfa engelliler tekerlekli basketbol takımına şans tanımadı ve sahadan 66-12 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kızıltepe engelliler gücü ile Şanlıurfa Engelliler takımı arasında Kızıltepe´de oynanan tekerlekli sandalye basketbol 2. müsabakasında ev sahibi Kızıltepe ekip rakibini 66-12 kazanarak 2.maçından da galibiyetle ayrıldı.

Daha yeni kurulan Şanlıurfa takımı karşısında dostluk havasında geçen müsabakada rakibini rahat geçen Kızıltepe engelliler gücü tekerlekli sandalye basketbol takımının kulüp başkanı Mehmet Yusuf Taşkın Müsabaka sonunda yaptığı açıklamada: ?Bu sezon Kızıltepe Belediyesi kulübümüze gerekli olan yardımların dışında tüm deplasmanlarımızı karşılıyor. Kızıltepe Kaymakamımız ve aynı zamanda Kızıltepe Belediyesi Başkan Vekili olan Sayın Ahmet Odabaş´a teşekkür ediyoruz. Galibiyeti getiren sporcularımı tebrik eder Şanlıurfa engelliler takımına kalan maçlarında başarılar diliyorum. Bizi bugün yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür eder, halkımızı kendi sahamızda oynayacağımız maçlarımızda salonda yanımızda görmek istiyoruz? Dedi.

Müsabaka bitiminden sonra Kızıltepe Belediyesi her iki takımı yemekte ağırladı.