Kızıltepe Engelliler Gücü deplasmanda farka koştu

Kızıltepe Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Siverek deplasmanından da galibiyetle ayrıldı. Kızıltepe temsilcisi rakibini 80-47 gibi farklı bir skorla yendi.

Spor 25.02.2019 11:53:41 0
Kızıltepe Engelliler Gücü deplasmanda farka koştu

HABER MERKEZİ 

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli sandalye Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kızıltepe Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, deplasmanda Siverek Engelliler Basketbol takımı ile  oynadığı maçı farklı alarak  sezonun bitmesine 3 hafta kala liderlik koltuğunu elinden bırakmıyor. Kızıltepe temsilcisi Namağlup olarak 2. lige çıkma hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor .

Kızıltepe engelliler gücü spor kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı deplasmanda misafir olduğu  Siverek engelliler basketbol  takımını  47-80 farklı skorla rahat geçti. 1.periyot 11-18,2.periyot 25-44, 3.periyot 36-67, 4.periyot olan maç sonucu 47-80 farkı bir skorla ev sahibi Siverek ekibini yenmeyi başararak gülen taraf misafir takım Kızıltepe Engelliler basketbol takımı oldu.

Maç sonunda bir açıklama yapan Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın, ?Öncelikle Sporcularımı bu galibiyetlerinden ötürü kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar hep üstün oynadık. Sporcularımız kontrolü elinden hiç bırakmayıp maçı rahat aldık. kalan 3 maçımıza da kazanıp ,daha önce mücadele edip düştüğümüz 2.lige yükselmek ve  yeniden mücadele etmek istiyoruz.Önümüzdeki hafta 03-03-2019 tarihinde Pazar günü yine deplasmanda Şanlıurfa Bedensel engelliler Tekerlekli sandalye basketbol takımı ile oynayacağımız maçı da kazanmak istiyoruz.Son 2 haftayı da kendi evimizde oynayacağımız 2 maçımızı  aldıktan sonra, namağlup şampiyon olarak özlediğimiz 2. lige çıkacağız.?dedi.