Kızıltepe Genç Fenerbahçeliler´den örnek davranış

Kızıltepe Genç Fenerbahçeliler, taraftar grubunun tribün lideri "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya için Mevlid-i Şerif okuttu. Kızıltepeli gençler ardından ihtiyaç sahibi çocuklar mont bağışında bulundu.

Spor 14.01.2019 10:40:45 0
Kızıltepe Genç Fenerbahçeliler´den örnek davranış

SELMAN GÜNEŞ

Kızıltepe Genç Fenerbahçeliler, taraftar grubunun tribün lideri "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya için Mevlid-i Şerif okuttu.  Kızıltepeli gençler ardından ihtiyaç sahibi çocuklar mont bağışında bulundu.

Merkez Camii´nde okunan Mevlid-i Şerif´in ardından Kızıltepe Genç Fenerbahçeliler, Cumhuriyet Meydanında vatandaşa lokum ve bisküvi dağıttı. Kızıltepe Genç Fenerbahçeliler Başkanı Yunus Emre Aşar, Kızıltepe´de 20 üyelerinin olduğunu söyledi. Aşar, yaptıkları yardımları kendi imkanları ile yaptıklarını anlattı. Aşar, ?Kızıltepe Genç Fenerbahçeliler olarak rahmetli ağabeyimiz için camii de Mevlid-i Şerif okuttuk mevlidimizin bitmesiyle cemaatle öğlen namazı kılıp bol bol abimiz için dua ettik. Daha sonra Cumhuriyet Meydanında halka ve esnaflara lokum VE bisküvi dağıttık. Durumu olmayan öğrenciler için kitap dağıttık ve köy okullarına kitap verdik. Ve son olarak yoksul ve yetim ailelere kışlık mont bağışı yaptık.  Allah kabul etsin inşallah.? dedi./resimler/2019-1/14/1042106145028.jpg