Kızıltepe Genç Fennerbahçeliler Başkan Yardımcısı İlter: Bizim sevdamız şampiyonluk sevdası değil

Kızıltepe Genç Fennerbahçeliler Başkan Yardımcısı İlter, "Çıktığımız bu kutlu yolda yer,yol,zaman ve mekan belirtmeksizin Fenerbahçe ve Rahmetli ağabeyimiz SEFA KALYA adına her zaman her yerde kanımızın son damlasına kadar savaşmaya devam ediyoruz? dedi.

Spor 21.07.2020 13:03:59 0
Kızıltepe Genç Fennerbahçeliler Başkan Yardımcısı İlter: Bizim sevdamız şampiyonluk sevdası değil

Kızıltepe Genç Fenerbahçeliler Başkan Yardımcısı Eşref İlter, ?Bizim sevdamız ne kupa büyüklüğüne dayalıdır nede şampiyonluğa bizim sevdamız armamız ve rahmetli Reis´imizin sevdasıdır.? dedi.

 

Kızıltepe Genç Fennerbahçeliler Başkan Yardımcısı İlter, "Çıktığımız bu kutlu yolda yer,yol,zaman ve mekan belirtmeksizin Fenerbahçe ve Rahmetli ağabeyimiz SEFA KALYA  adına her zaman her yerde kanımızın son damlasına kadar savaşmaya devam ediyoruz? dedi.

 

İlter sözlerini şöyle sürdürdü: ?2018 de kurulan temsilcilik grubumuz Sivas,Antep,Kayseri,Erzurum,Istanbul ve daha bir çok deplasman maçlarında Fenerbahçe´nin yaninda olmuştur ve desteğini hiç bir zaman esirgememiştir  bu kutlu yolda bize öncülük eden ağabeylerimiz başta genel grubu kurmuş olan rahmetli SEFA ağabeyimiz ve Cem Gölbaşı Ağabeyimiz desteklerini tüm temsilciliklerimizden esirgememiştir.

 

Her zaman olduğu gibi bu akşam oynanan  Fenerbahçemiz deplasmanda Beşiktaş´a konuk oldu biz ise ligte hiç bir amacımızın olmadığı halde sevdamızdan 1300 km ötede Kızıltepe ilçemizde etkinliğimizi yapmış bulunmaktayız.

 

Kızıltepe ilçemize tribün kültürünü yaşatmak ve öğretmek için elimizden Gelen her şeyin fazlasını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bizim sevdamız ne kupa büyüklüğüne dayalıdır nede şampiyonluğa bizim sevdamız armamız ve rahmetli Reis´imizin sevdasıdır.?