Kızıltepe-Nusaybin puanları paylaştı: 1 - 1

Mardin 1. Amatör liderlik mücadelesi veren Kızıltepe 47 Spor ile Nusaybin Diclesspor arasında oynanan maç 1-1 berabere sona erdi.

Spor 23.02.2022 21:21:00 0
Kızıltepe-Nusaybin puanları paylaştı: 1 - 1

Mardin 1. Amatör liginde Şampiyonluk mücadelesi veren Kızıltepe 47 spor futbol takımı ile Ligde lider durumda bulunan Nusaybin Dicle spor futbol takımı lig mücadelesinde karşı karşıya geldi.

 

Kızıltepe ve Nusaybin stadyumlarında devam eden çalışmalar nedeniyle maçlarını Mardin İstasyon Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi Spor Tesislerinde oynayan iki ilçe takımları arasındaki maç geçen hafta yaşanan olaylar nedeniyle bu hafta Artuklu ilçesi 21 Kasım stadyumunda oynandı.

 

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye başkan vekili Hüseyin Çam’ın da izlediği derbi maçının 7. Dakikasında Kızıltepe 47 spor’dan Şeyhmus’un kaydettiği golle 1-0 öne geçmesine rağmen 30. Dakikada Nusaybin Dicle spor’dan Azat’ın attığı gol ile maçta skora denge gelirken maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısında iki takımda gol kaydedemezken maçın 80. Dakikasında kaleci Yusuf’un rakibini ceza hasası dışında fulle durdurması sonucu son adam olarak kırmızı kart ile oyun dışında kalırken Kızıltepe ekibi maçın bundan sonraki bölümünü 10 kişi tamamlamak zorunda kalırken maç ilk yarıda atılan goller ile 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Nusaybin Dicle spor ligde liderliğini sürdürürken, Kızıltepe 47 spor liderin 2 puan gerisinde 2. Sırada bulunuyor.