Kızıltepe TSO´da dış ticaret bilgilendirme semineri verildi

Mardin´in Kızıltepe ilçesinde dış ticaret işlemleri, ihracatta sağlanan devlet destekleri ve potansiyel ihraç pazarları hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Gündem 2.10.2019 11:19:19 0
Kızıltepe TSO´da dış ticaret bilgilendirme semineri verildi

Kızıltepe´de dış ticaret işlemleri, ihracatta sağlanan devlet destekleri ve potansiyel ihraç pazarları hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

 

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonunda, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Genel Sekreterliği işbirliği ve organizasyonu ile, Diyarbakır, Kızıltepe, Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa olmak üzere dış ticaret bilgilendirme seminerleri kapsamında Kızıltepe´de de bilgilendirme semineri yapıldı. Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Oda üyeleri  ve çok sayıda iş adamı katıldı.

 

Toplantı önce konuya ilişkin açıklama yapan Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar, toplantının verimli geçmesi temennisinde bulundu. Dündar, ?Bu ve buna benzer seminer ve eğitimleri üyelerimize sunmaya devam edeceğiz. Verilen eğitimlerin bölgemize katkı sunacağına inanıyoruz. Gün boyu süren seminere yoğun ilgi gösteren üyelerimiz ise bu konudaki çalışmalardan ötürü odamız yetkililerine ve uzmanlara teşekkürler ediyorum? dedi.