Kızıltepe Umut Kervanı mağdur ve muhtaç ailelere kurban eti dağıttı

Hayırseverlerin bağışladıkları kurbanları hijyenik bir ortamda kesen Kızıltepe Umut Kervanı, önceden tespit edilen yetim, muhtaç ve mağdur ailelere dağıttı.

Gündem 3.08.2020 16:38:59 0
Kızıltepe Umut Kervanı mağdur ve muhtaç ailelere kurban eti dağıttı

Yardım faaliyetlerine ara vermeden devam eden Kızıltepe Umut Kervanı, bayram öncesi ?Kurbanınız Umut Olsun? sloganıyla kurban çalışmalarına başlamıştı.

Çalışmalar sonucunda alınan vekâlet kurbanlar, tekbir ve salavatlar eşliğinde kesilirken kurbanların etleri önceden tespit edilen yetim, mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına yetiştirildi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kızıltepe Umut Kervanı Temsilcisi Şemseddin Aklan, hayırseverlerin vekâleten verdikleri kurbanların etlerini fakir ve muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söyledi.

Kurbanlarını bağışlayan hayırseverlere teşekkür eden Aklan, şunları söyledi:

?Kızıltepe Umut Kervanı olarak; halkımızdan hayırseverlerimizden topladığımız kurbanları kestik paketledik hazırladık. Allah´ın izniyle ihtiyaç sahibi olan yetim ve muhtaç ailelere dağıtımını yapacağız. Bağışlayanlardan ve çalışanların tümünden dağıtımına kadar Allah-u Teala emeği geçen herkesten razı olsun.?

Ayrıca hayır severler tarafından Kızıltepe Umut Kervanı aracılığıyla da yurtdışına gönderilmesi için vekaletleri verilen kurbanların Afrika, Yemen, Filistin gibi yerlere gönderildiği belirtildi.