Kızıltepe ve Derik´te elektrik kesintisi

Kızıltepe ve Derik ilçe kırsallarının bir bölümünde yapılacak çalışmalar nedeniyle Salı günü (yarın) yaklaşık 9 saatlik elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Gündem 24.12.2018 19:50:54 0
Kızıltepe ve Derik´te elektrik kesintisi

Selman Güneş

Mardin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Dikmen-1 Trafo Merkezinde TEİAŞ tarafından bakım çalışmaları yapılacağı belirtilerek, Kızıltepe ve Derik ilçelerinin kırsalında kalan bazı mahallelerde 07.00 ile 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi. Kesintilerden Derik ilçesinde 58, Kızıltepe ilçesinde 18 kırsal mahalle etkilenecek.

Valilik açıklamasında şu bilgilere yer verildi; ?Mardin İli Dikmen - 1 Trafo merkezinde baralarda TEİAŞ tarafından bakım çalışmaları yapılacağından 25.12.2018 salı günü 07.00- 16.00 saatleri arasında Elektrik kesintisi yapılacaktır.?

Elektrik kesintisinden etkilenecek Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal mahalleler ise şunlar;Arıklı, Bağrıbütün, Bözhöyük, Büyükayrık, Göllü, Güngören, Kayapınar, Kaşıklı, Küplüce, Küçükayrık, Sürekli, Tatlıcaü Tıraşlı, Tosunlu, Yamaç, Yayıklı, Yumrutaş ve Yumurcak.